Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Başkan Savaş Orucunu Mesai Arkadaşlarıyla Açtı

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, orucunu mesai arkadaşlarıyla birlikte açtı.

Başkan Savaş Orucunu Mesai Arkadaşlarıyla AçtıWeb
TV

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, birlik, beraberlik, hoşgörü ve paylaşımı teşvik eden 11 ayın sultanı mübarek Ramazan münasebetiyle bereketli iftar sofralarında manevi duyguları hemşehrileri ile bir arada yaşamaya devam ediyor.
 
Başkan Savaş, HBB tarafından Helena Center’da gerçekleştirilen ‘Yöneticiler Kaynaşma İftarı’nda, Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Hatay İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, HBB Daire Başkanları, şube müdürleri ve HBB meclis üyeleri ile bir araya geldi.
 
HATAY’A HİZMET NOKTASINDA GECESİNİ GÜNDÜZÜNE KATAN HBB PERSONELLERİ AYNI SOFRADA BULUŞTU
 
Hatay’a hizmet noktasında gece gündüz demeden mesai yaptığı HBB idari personelleriyle birlikte Yusuf Esatoğlu hocanın Kur'an-ı Kerim tilaveti eşliğinde orucunu açan Başkan Savaş, Ramazan Ayının ilimize, ülkemize ve İslam Alemi’ne hayırlar getirmesi temennisinde bulundu.
 
BAŞKAN SAVAŞ, İDARECİLERDEN “HALKA HİZMET HAKKA HİZMETTİR” ŞİARIYLA HAREKET ETMELERİNİ İSTEDİ
 
İdarecilerden, Hatay’a hizmet amacı doğrultusunda birbirlerine daha da çok kenetlenerek Mübarek Ramazan Ayı’nın maneviyatı doğrultusunda “Halka hizmet Hakk’a hizmettir” şiarıyla hareket etmelerini isteyen Başkan Savaş, iftarın ardından yaptığı kısa konuşmada, “Kurduğumuz sofralara teşrif ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Hepimizin Ramazan Ayı mübarek olsun, Allah tuttuğumuz oruçları ve yaptığımız ibadetleri kabul etsin” ifadelerini kullandı.
 
Başkan Savaş Orucunu Mesai Arkadaşlarıyla Açtı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş