Skip Navigation Links

İskenderun’da Bebekleri Zehirleyeceklerdi

İskenderun'da çocuk gelişimi ürünleri satan bir iş yerine giden zabıta ekipleri,burada son kullanma tarihi geçmiş bebek maması ve

İskenderun’da Bebekleri Zehirleyeceklerdi

Gündem   A+a-

İskenderun'da çocuk gelişimi ürünleri satan bir iş yerine giden zabıta ekipleri,burada son kullanma tarihi geçmiş bebek maması ve gıda takviyesi ele geçirildi.
 
Edinilen bilgilere göre, İskenderun İlçe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'ne çocuk gelişimi ürünleri satan bir iş yerinde son kullanma tarihi geçmiş bebek maması ve gıda takviyesi ürünleri satıldığı yönünde ihbar geldi. Bu ihbarı değerlendiren zabıta ekipleri, H.K. isimli şahsın işletmeciliğini yaptığı işyerine denetim operasyonu düzenledi. Düzenlenen denetim de son kullanma tarihleri geçmiş 10 adet bebek maması ile 6 adet gıda takviyesi ürünü ele geçirildi. 
 
Konu ile ilgili Zabıta Müdürlüğü'nde açıklama yapan Zabıta Müdürü Bekir Aksoy, ürünlerin eczaneden alınıp satıldığına dikkat çekip bu kişilerin ruhsat dışı faaliyet gösterdiklerini söyledi. Çocuk sağlığının önemine vurgu yapan Aksoy, bu tip denetimlerin sıklıkla devam edeceğini kaydetti. 
 
Son kullanma tarihi geçmiş ürünlerin 2014 yılına ait olması tehlikenin boyutunu gözler önüne serdi. 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
Hakan 23 Haziran 2016 Perşembe
Bu yerleri deşifre etmelisiniz veya komple kapatmalisiniz
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet