Skip Navigation Links

Ramazan Eğlencesinde Milli Coşku

Ramazan geceleri,HBB'nin nitelikli etkinlikleriyle güzelleşiyor.

Ramazan Eğlencesinde Milli CoşkuWeb
TV

Magazin   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), 11 Ayın Sultanı Mübarek Ramazan'ın paylaşımı özendiren anlayışı doğrultusunda kurduğu kardeşlik sofraları ve gerçekleştirdiği geleneksel eğlencelerle Hatay halkına yad edilen ve özlenen eski Ramazanlar tadında etkinlikler sunuyor.
 
Her gece iftar sonrası Antakya Atatürk Parkı’nda birbirinden güzel etkinliklerde buluşarak gönüllerince eğlenen vatandaşlar, 21 Haziran Salı akşamı Orkestra Solisti Mehmet Can’ın sahne alarak seslendirdiği parçalarla unutulmaz bir Ramazan gecesi daha yaşadı. Şarkılara hep bir ağızdan eşlik eden Antakyalılar, Sanatçı Can’ı muhteşem performansından dolayı ayakta alkışladı.
 
VATANDAŞLAR, A MİLLİ TAKIMIMIZIN 2016 AVRUPA FUTBOL ŞAMPİYONASI’NDAKİ İLK GALİBİYETİNİ, KURULAN DEV EKRANDA İZLEME İMKÂNI YAKALADI
 
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’ın milli ve manevi duygulara gösterdiği hassasiyet ile hareket eden HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı 21 Haziran Salı günü unutulmayacak bir geceye imza attı. 2016 Avrupa Futbol Şampiyonluğu için Fransa’da bulunan A Milli Futbol Takımımızın Çek Cumhuriyeti ile oynadığı mücadeleyi Antakya Atatürk Parkı’nda kurdukları dev ekranda Antakyalılarla buluşturdu. Ramazan programında gece boyunca eğlenen Antakyalılar Milli Takımın galibiyeti ile milli ve manevi duyguları bir arada yaşayarak Atatürk Parkı’ndan mutlu bir şekilde ayrıldılar. Ramazan boyunca vatandaşların mutluluğu ve hemşehrilerine bu doğrultuda hizmetler sunan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın insan odaklı sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde hareket eden HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığına bağlı ekiplerde maç sonucunda Antakyalıların mutluluklarına vesile olmanın hazını yaşadılar.
 
 
AİLELERİYLE BİRLİKTE GÜVENLİ BİR ORTAMDA MAÇ KEYFİ YAŞAYAN VATANDAŞLARDAN BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR
 
Maçın başından sonuna kadar A Milli Takımımızı coşkuyla destekleyen ve maç sonunda 2-0’lık galibiyetle adeta sevinç yumağı oluşturan vatandaşlar, sıcak yaz günlerinde açık havada aileleriyle birlikte maç keyfi yaşatan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkürlerini ilettiler.
 
Ramazan Eğlencesinde Milli Coşku videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet