Skip Navigation Links

Ramazan Eğlencelerine Yoğun İlgi

HBB,mübarek ramazan ayında vatandaşlara nitelikli eğlenceler sunuyor

Ramazan Eğlencelerine Yoğun İlgiWeb
TV

Gündem   A+a-

hatay büyükşehir belediyesi,ramazan eğlenceleri,
Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), 11 Ayın Sultanı Mübarek Ramazan münasebetiyle sosyal belediyecilik ilkesi doğrultusunda hareket ederek il genelinde birbirinden nitelikli etkinlikleri vatandaşlarla buluşturuyor.
ANTAKYALILAR, YEREL SANATÇILARIN PERFORMANSI VE YAPILAN YARIŞMALARLA GÜZEL BİR GECE YAŞADI 
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş öncülüğünde HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı bünyesinde her akşam Antakya Atatürk Parkı’nda saat 21.00’de gerçekleştirilen etkinlikler, rahmet, bereket ve bolluk ayı Ramazan’ın birlik ve beraberlik içerisinde yaşanmasına vesile oluyor.
Orkestra- Dj’ eşliğinde açık havada eğlenen vatandaşlar, sandalye kapma yarışması ile keyif dolu unutulmaz dakikalar yaşadı.
İsmail Akgül ve ekibinin sergilediği performans ve yerel sanatçıların seslendirdiği şarkılara eşlik eden Antakyalılar, birlik ve beraberlik içerisinde mutlu bir Ramazan Ayı geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.
KARDELEN SESLENDİRDİĞİ PARÇALARLA DUYGU DOLU ANLAR YAŞATTI
Birbirinden farklı türkülerin seslendirildiği etkinlikte yerel ses sanatçısı Kardelen’in seslendirdiği duygulara dokunan parçalar, izleyenler tarafından ayakta alkışlandı.
RAMAZAN ETKİNLİKLERİYLE BİRLİK VE BERABERLİĞİ PEKİŞTİREN BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR 
Vatandaşlar, il genelinde birlik ve beraberliği pekiştiren nitelikli etkinliklerle hemşehrilerini buluşturan Başkan Savaş’a teşekkürlerini iletirken, HBB’nin düzenlediği Ramazan eğlencelerinin, mübarek ayın sonuna kadar her akşam Antakya Atatürk Parkı’nda vatandaşlarla buluşturulacağı kaydedildi
Ramazan Eğlencelerine Yoğun İlgi videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet