Skip Navigation Links

'Küçük belediyeler birleştirilsin!'

Yürekli ve makam düşkünü olmayan bir belediye başkanı olarak tanınan Madenli Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven net konuştu: 'Küçük belediyeler birleştir

Gündem   A+a-

Yürekli ve makam düşkünü olmayan bir belediye başkanı olarak tanınan Madenli Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven net konuştu:

“Küçük belediyeler birleştirilsin!”

İskenderun’a bağlı Madenli Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, hizmet kalitesi ve verimlilik konusunda belediyelerde yaşanan sıkıntıların kaynağının küçük yerleşim birimlerinin belediyelik olmasından kaynaklandığını söyledi.
Madenli Beldesi dahil Üçgüllük, Gökmeydan, Akçalı, Arsuz ve Gözcüler Belediyelerinin tek belediye olmasının çok önemli bir proje olacağına dikkat çeken Başkan Güven, belediyelerin birleştirilmesi halinde çok konuda tasarruf sağlanacağına ve hizmet kalitesinin de bir o kadar artacağına dikkat çekti.
Samimi ve açık yüreklilikle (. Gün Gazetesi Sahibi Gökhan Gökpınar'a  konuşan Madenli Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, “her belediyede bir muhasebe müdürü, bir makam şoförü, bir fen işleri müdürü, bir imar müdürü vesayre bulunuyor. Toplamda büyük bir külfiyet olan bu durum, tek belediye olunması halinde büyük bir tasarrufa ve hizmet yoğunluğuna vesile olacaktır. Bir belediye başkanı olarak, küçük yerleşim birimlerinin belediyelik olmasına karşıyım” dedi.
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet