Skip Navigation Links

HBB Trafiği Rahatlatmaya Devam Ediyor

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), bünyesinde Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin(UKOME) aldığı kararları uyguluyor.

HBB Trafiği Rahatlatmaya Devam EdiyorWeb
TV

Gündem   A+a-

Hatay’ın yaya ve araç trafiğinin daha sağlıklı ve güvenli hale gelmesi için ürettiği projeleri il genelinde hayata geçiren Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), bünyesinde Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin(UKOME) aldığı kararları uyguluyor.
ANTAKYA ÖRGÜ CADDESİ’NDE TRAFİK SIKINTISI ÇEKİLEN YOL ‘TEK YÖN’ HALİNE GETİRİLDİ
HBB Ulaşım Daire Başkanlığına bağlı olan ve içinde Hatay Valiliği, Hatay İl Emniyet Müdürlüğü ve Hatay İl Jandarma Komutanlığı gibi kurumların yetkililerinin de bulunduğu UKOME’nin  aldığı kararları hassasiyetle uygulayan HBB, Antakya ilçesinde hastanelerin yoğun olduğu Örgü Caddesi’ndeki yolu, ulaşımı rahatlatmak ve olabilecek trafik kazalarının önüne geçebilmek amacıyla tek yön haline getirdi.
BİLİNÇSİZ KİŞİLERCE SABOTE EDİLEREK TRAFİK KAZALARINA DAVETİYE ÇIKARAN BOYALI TABELA, HBB YETKİLİLERİNCE DEĞİŞTİRİLECEK 
Alınan bu karar üzerine faaliyete geçen HBB Ulaşım Daire Başkanlığı, yolun “Tek Yön” olduğuna dair trafik bilgilendirme tabelaları monte etti. Monte edilen tabelaların bilinçsiz vatandaşlar tarafından boyanarak, halkın yanlış yönlendirilmesi üzerine önlemler alan HBB yetkilileri, kent trafiğinin rahatlatılması amacıyla alınan bu karara ilişkin yeni tabelalar monte edileceğini bildirdi. Monte edilen tabelaların boyanması sonucunda oluşabilecek trafik kazaları can ve mal kaybına neden olabileceği gibi maddi ve manevi hasarlara da yol açabileceğinin altını çizen yetkililer, bu konuda vatandaşların daha duyarlı davranmaları gerektiğini belirtti. 
 
HBB Trafiği Rahatlatmaya Devam Ediyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet