Skip Navigation Links

ARİAD Üyeleri İftarda Buluştu

Arsuz'da çalışmalarıyla büyük takdir toplayan en önemli sivil toplum kuruluşlarından ARİAD Üyeleri iftar yemeğinde bir araya geldi.

ARİAD Üyeleri İftarda Buluştu

Gündem   A+a-

Hatay’ın Arsuz ilçesinde çalışmalarıyla büyük takdir toplayan en önemli sivil toplum kuruluşlarından Arsuz İşadamları Derneği  (ARİAD) Üyeleri iftar yemeğinde biraraya geldi.

Geleneksel iftar yemeğinde keyifli sohbetler yapan ve fikir alış verişinde bulunan ARİAD üyeleri, Arsuz ve bölge ekonomisinin canlanması için bir çok proje geliştiriyor.

Bir çok sosyal sorumluluk projesi hazırlayan ve bu projeleri hayata geçirmek için gün sayan Arsuz İşadamları Derneği (ARİAD) üyeleri, Başkan Avukat Nadir Urcun’un verdiği iftar yemeğinde de ekonomi ve sosyal sorumluluk projeleri ile ilgili görüş alış verişinde bulunarak verimli bir buluşmaya imza attılar.

İftar davetine katılan üyelerine bir teşekkür konuşması yapan Arsuz İşadamları Derneği Başkanı Avukat Nadir Urcun, Doğu Akdeniz Sanayici İşadamları Derneği (DASİFED) bünyesinde de bir çok projeye katkı vermenin gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını belirtirken, yönetim kurulları düzeyinde gerçekleşen ticaret köprüsü projesinin üyeler düzeyinde de yapılacağını müjdeledi. 

ariad-arsuz-icerik4.jpg" style="width: 728px; height: 325px;" />

 

 

 

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet