Skip Navigation Links

Zafere Giden Yolda 156 Mezun ve Omuzlarda Ömer Çakır..

Hatay’ın İskenderun ilçesinde 2015-2016 öğretim yılında eğitim öğretime başlayan Zafer Tek Yıldız Lisesi, mezuniyet balosu ve çeşitli etkinliklerin

Zafere Giden Yolda 156 Mezun ve Omuzlarda Ömer Çakır.. Web
TV

Gündem   A+a-

Hatay’ın İskenderun ilçesinde 2015-2016 öğretim yılında eğitim öğretime başlayan Zafer Tek Yıldız Lisesi, mezuniyet balosu ve çeşitli etkinliklerin ardından en büyük coşkuyu karne töreninde yaşadı.

156 öğrencinin mezun olarak yepyeni bir hayata yelken açtıkları karne töreninde duygu yoğunluğu ve mutluluk birarada yaşandı.

İlk mezunlarını vermenin gurur ve mutluluğunu yaşayan Zafer tek Yıldız Lisesi öğrencileri, Lise Müdürü Ömer Çakır’ı omuzladı.

Karne töreninin ardından sahnede çok sevdikleri müdürleri Ömer Çakır’a emeklerinden dolayı teşekkür eden ve ayrılırken de buruk bir mutluluk yaşayan mezunlar, Ömer Çakır müdürlerini omuzlarında taşıdılar.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın hep bir ağızdan okunmasıyla başlayan İskenderun Belediyesi Kültür Sarayı’ndaki karne töreni, Lise Müdürü Ömer Çakır’ın konuşmasıyla devam etti.

Zafer Tık Yıldız Lisesi Müdürü Ömer Çakır yaptığı konuşmada, liseden mezun olup üniversite yaşamlarıyla birlikte yepyeni bir hayata adım atan mezunlarına bol bol nasihat etti.

Lise Müdürü Ömer Çakır konuşmasında, sağlıklı, mutlu, başarılı ve ahlaklı insanlar olmaları temennisinde bulunarak, Zafer’e giden yolda Zafer Tek Yıldız Lisesi’nin mezunları olarak her zaman vatanını, milletini, ülkesinin milli ve manevi değerlerini seven ve sahip çıkan  örnek birer birey olmaları konusunda nasihatlerde bulundu.

Zafer Tek Yıldız Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Zühal Bilen, emeklerinden dolayı mezunların aileleri adına Lise Müdürü Ömer Çakır’a plaket ve çiçek takdim etti.

Okul birincisinin konuşması, flama ve bayrak devir teslim töreni ile birlikte, dereceye giren mezunlara ve diğer sınıf öğrencilerine plaket ve başarı belgeleri Lise Müdürü Ömer Çakır tarafından takdim edildi.

Flama ve bayrak devir teslim töreninde heyecanlarına yenik düşen öğrencilerin düştükleri durum ise hiç kolay değildi

Okulun ilk mezunlarından ve aynı zamanda birincisinin okul kütüğüne adını çaktığı anlar ise herkese duygulu anlar yaşattı.

Çeşitli şiir ve şarkıların okunmasının ardından karne törenine geçildi. Karne töreni sonrası ise sahnede sadece coşku, mutluluk ve yepyeni bir hayata adım atmanın heyecanı vardı.

Mezunların heyecanı veli ve öğretmenleri de gururlandırırken, yılların eğitimcisi Ömer Çakır’ın omuzlara alındığı anlar ise unutulmayacak kadar güzeldi.

 

 

 

 

 

 

 

Zafere Giden Yolda 156 Mezun ve Omuzlarda Ömer Çakır..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet