Skip Navigation Links

'LYS’ye Girecek Öğrencilere Başarılar Diliyorum'

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, hafta sonu LYS’ye girecek tüm öğrencilere başarı dileklerini bildirerek

'LYS’ye Girecek Öğrencilere Başarılar Diliyorum'

Gündem   A+a-

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, hafta sonu LYS’ye girecek tüm öğrencilere başarı dileklerini bildirerek, “Geleceğimizi emanet edeceğimiz değerli öğrencilerimizin, büyük bir azim ve çabayla hazırlandıkları LYS sınavında başarılı olacaklarına inancım tamdır”dedi.

Başkan Seyfi Dingil, hafta sonu yapılacak LYS için, sınava girecek öğrencilere başarı mesajı yayınladı.
 

Mesajında Başkan Seyfi Dingil şunları bildirdi:
“Geleceğimizi emanet edeceğimiz değerli öğrencilerimizin, büyük bir azim ve çabayla hazırlandıkları LYS sınavında başarılı olacaklarına inancım tamdır. İnsan hayatının önemli bir dönüm noktalarından biri olan LYS sınavı, üniversite için önemli bir adımdır. Bu adım strese ve gerilime neden olmamalıdır güzel şekilde geçerek LYS sınavında başarılı olacaktır.

Sizlerden beklentimiz, İskenderun ve bu cennet vatanımız için iyi yetişmiş, dünyayı tanıyan, kendine güvenen, araştıran ve sorgulayan bir gençlik yetişmesidir. Ailelerimiz de öğrencilerimizi motive ederek cesaretlerini artıracak ve kaygılarını giderecek yönde davranması gerekmektedir. Bu vesileyle öğrencilerimizi yetiştiren, onlara emek ve destek veren tüm öğretmenlerimiz ile ailelerine teşekkür ediyor, sınava girecek öğrencilerimize başarılar diliyorum”

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet