Skip Navigation Links

Bahçeşehir'de Görkemli Kep Töreni..

Bahçeşehir Okulları İskenderun Kampüsü'nün 8. sınıf öğrencileri, öğretmenleri ve ailelerinin de katıldığı görkemli bir Kep Töreni'yle mezun oldu.

Bahçeşehir'de Görkemli Kep Töreni..

Eğitim   A+a-

2015-16 eğitim öğretim döneminin sonlarına yaklaştığımız şu günlerde, Bahçeşehir Okulları'nda da mezuniyet heyecanı var. 8. sınıfı bu yıl bitiren öğrenciler, eğitim hayatlarında yeni bir döneme başlamanın mutluluğunun, yuvadan ayrılmanın hüznüne karıştığı bir Kep Töreni yaşadı. 
Tören, Rehber Öğretmen Cahide Galiöğlu'nun sunumuyla, Okul Müdürü Mustafa Uçan'ın açılış konuşmasıyla başladı. Öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar dileyen Uçan, tüm desteklerinden dolayı öğretmenlere ve ailelere de teşekkür etti. 8/A sınıfı öğrencilerinden Asu Önal, öğrenciler adına bir konuşma yaptı. Yine 8/A sınıfı öğrencilerinden Nida Çoban kendi yazdığı bir şiiri okudu. Bu duygusal dakikaların ardından 8. sınıf orkestrası minik bir konser verdi. Konserin ardından mezunlar adına 2 öğrenci, 7. sınıf öğrencilerine Bayrak ve Flama teslim etti. Öğrencilerin hep birlikte 'Arkadaş' şarkısını seslendirmesinden sonra sonra okul müdürü, müdür yardımcıları ve bir yıl boyunca 8. sınıfların derslerine giren öğretmenler öğrencilere diplomalarını verdi. Diploma töreninin ardından spor ve müziğin çeşitli dallarında okullarını başarıyla temsil etmiş olan 8. sınıf öğrencileri plaketlerini müzik ve beden eğitimi öğretmenlerinden aldılar. 
Sıra günün en heyecanlı bölümüne geldiğinde öğrenciler birer Bahçeşehir Mezunu olmanın gururla karışık sorumluluğunu ömür boyu taşıyacaklarına söz verdiler ve mezuniyetin sembolü olan kepler havaya atıldı.
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet