Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Türkiye’nin Yıldızları Bu İftarda Buluştu..

Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu tarafından, çocuk esirgeme kurumu ve huzurevi sakinlerine iftar yemeği verildi;

Türkiye’nin Yıldızları Bu İftarda Buluştu..

Gündem   A+a-

Türkiye’de üretimden gelen ihracat atağı, istihdama sağladığı katkı ve ülke ekonomisine ürettiği katma değer, her geçen yıl yükselen trendiyle Türkiye’nin gözbebeği OSB’ler arasında yer almayı başaran Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi, mübarek Ramazan Ayı’nda geleneksel hale getirdikleri  iftar yemeğinde gurur tablosu ortaya koydu.

Osmaniye Valisi Kerem Al, Osmaniye OSB Başkan Vekili Şerif Tosyalı, OSB YK Üyeleri, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Üyeleri Ayhan Tosyalı, Fatih Tosyalı, Tosyalı Holding CEO’su Dr. Suhat Korkmaz ve bölge protokolü ile saygın işadamlarının katıldığı Osmaniye OSB iftar yemeğinde, Çocuk Esirgeme Kurumu ve Huzurevi sakinlerini ağırladılar.

Çocuk Esirgeme Kurumu bünyesinde koruma altına alınmış çocukların da Osmaniye Valisi Kerem Al ve bölge protokolüyle birlikte açtıkları iftar, fasıl grubunun seslendirdiği ilahi ve Türk Sanat Müziği eserleriyle renklendi.

Osmaniye Gala Tesisleri’nde gerçekleşen iftar yemeğinde çocuklarla yakından ilgilenen Osmaniye Valisi Kerem Al ve OSB Başkan Vekili Şerif Tosyalı, iftar sonrası tüm masaları gezerek sanayicileri selamladı.

Osmaniye İl Müftüsü Ramazan Çortul’un yaptığı dua ile başlayan iftar yemeği, Osmaniye OSB Başkan Vekili Şerif Tosyalı’nın yaptığı konuşmayla devam etti.

Osmaniye OSB Başkan Vekili Şerif Tosyalı yaptığı konuşmada, Ramazan ayının mağrifet ayı olduğu gibi birleştirici, bütünleştirici bir ay olduğuna dikkat çekerek, “Bu topraklar, Rahman ve Rahim olan Allah tarafından yaratılan bu dünyada, her nimetten herkese yetecek kadar bulunduğunu, Allah’ın arzının geniş, lütfunun bol, ikramının sonsuz olduğunu kavramış bir idrakın hüküm sürdüğü topraklardır” dedi. İftar yemeği, sıcak bir atmosferde hoş sohbetler eşliğinde devam etti. 

 

 

 

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş