Skip Navigation Links

HBB Kent Estetiğine Önem Veriyor

HBB’nin kent estetiği gözeten bitkilendirme,peyzaj,bakım ve onarım çalışmaları takdir topluyor.

HBB Kent Estetiğine Önem VeriyorWeb
TV

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB), kent estetiği gözeten kapsamlı çalışmalar kapsamında Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler aracılığıyla il genelinde başlattığı çiçeklendirme çalışmalarına aralıksız bir şekilde devam ediyor.
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş öncülüğünde çalışmalar yürüten HBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı, park, bahçe ve yeşil alanlarda gerçekleştirdiği bitkilendirme, peyzaj, bakım ve onarım çalışmalarıyla takdir topluyor.
BAŞKAN SAVAŞ ÖNCÜLÜĞÜNDEKİ EKİPLER, KENT GENELİNDE SEYRİNE DOYUM OLMAYAN ALANLAR KAZANDIRIYOR
Mevsimlik çiçek dikimi kapsamında Hatay’ı görülmeye değer rengarenk bir görünüme kavuşturan HBB, kent genelinde estetik anlamda seyrine doyum olmayan alanlar kazandırıyor.
‘Çevre Dostu Belediyecilik’ anlayışını ürettiği her hizmete uygulayan Başkan Savaş öncülüğündeki HBB ekipleri, çevre sağlığı ve güvenliğinin korunmasına ve daha yaşanabilir bir kent oluşmasına vesile oluyor.
“DAHA TEMİZ VE DAHA YEŞİL BİR KENT OLUŞTURMA YOLUNDA EMİN ADIMLARLA YÜRÜMEYE DEVAM EDİYORUZ”
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, il genelinde yürütülen çalışmalarla ilgili olarak yaptığı açıklamada, çevreye ve doğaya büyük bir önem verdiklerini belirterek, “İlimizin her noktasına hiçbir ayrım gözetmeksizin tüm olanakları seferber ediyoruz. Daha temiz ve daha yeşil bir kent oluşturma yolunda emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz” dedi.
 
HBB Kent Estetiğine Önem Veriyor videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet