Skip Navigation Links

FETÖPDY'e Bir Darbe de Hatay’da

Hatay'ın da bulunduğu 10 İlde örgüte düzenlenen operasyonda, aralarında çok sayıda iş adamı ve öğretmenin de olduğu 44 kişi gözaltına alındı.

FETÖPDY'e Bir Darbe de Hatay’da

Gündem   A+a-

Hatay’ın da bulunduğu Trabzon Merkezli 10 İlde örgüte düzenlenen operasyonda, aralarında çok sayıda iş adamı ve öğretmenin de olduğu 44 kişi gözaltına alındı.

İçerisinde Hatay’ında bulunduğu Trabzon merkezli 10 ilde Fethullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik düzenlenen operasyonda, aralarında çok sayıda iş adamı ve öğretmenin de olduğu 44 kişi gözaltına alındı.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Ekiplerince yürütülen Trabzon merkezli operasyonda Ankara, İstanbul, Bursa,Ardahan, Van, Diyarbakır, Erzurum, Hatay Ve Osmaniye'de 67 Farklı Adrese Eş Zamanlı Baskın Yapıldı.

"Finansal Destek, Nitelikli Dolandırıcılık, Tehdit"

Alınan bilgilere gör operasyonda 44 Kişi, 'FETÖPDY'ye Finansal Destek Sağlamak', 'Din İstismarı Yoluyla Nitelikli Dolandırıcılık' ve 'Tehdit' gibi suçlamalarla gözaltına alındı.

200 Polisli Operasyon

Gece yapılan ve yaklaşık 200 polisin görev yaptığı operasyonda gözaltına alınanlar arasında çok sayıda öğretmen ve iş adamının yer aldığı öğrenildi.

Trabzon'da gözaltına alınanlar, sabah erken saatte sorgulanmak için Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Operasyonun devam ettiği ve gözaltı sayısının artacağı belirtildi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet