Skip Navigation Links

Yaptığı İşi Duyunca Şok Olacaksınız ..

Mezun Olduğu Bölüm Astronomi ve Uzay Bilimleri !!!

Yaptığı İşi Duyunca Şok Olacaksınız ..

Gündem   A+a-

Günümüzde bir çok insan üniversiteden mezun olduğu bölümle alakası olmayan işleri yapmak zorunda kalıyor. Onlardan biri de Hatay Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçe Daire Başkanlığı bünyesinde çalışıyor.

Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Fakültesi Astronomi ve Uzay Bilimleri 2010 mezunu Özgür Çapur, aynı zamanda Amasya Üniversitesi Yaşlı Bakımı Sağlık Teknikerliği bölümünü de okudu.

Yüzyılın meslekleri arasında gösterilen Astronomi ve Uzay Bilimleri, binlerce insanın hayallerini süslerken, mezun olduktan sonra tesisatçılık yapmak zorunda kalmak ise bir o kadar acı bir tablo ortaya koyuyor.

Vekil öğretmenlik dahil  ve daha bir çok mesleği yapmak zorunda kalan Özgür Çapur, geçimini sağlayabilmek için Hatay Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe biriminde su tesisatçısı olarak çalışmaya başladı.

Dört yıllık Astronomi ve Uzay Bilimleri lisans diplomasının dışında iki yıllık Sağlık Teknikerliği Önlisans Diploması da bulunan Özgür Çapur, üniversite diplomasına uygun bir iş yapmak isteğinin en büyük hayali olduğunu her fırsatta ifade ediyor.

Özgür Çapur’un mesleğini duyanlar, yaptığı işle alakası olmadığını öğrenince de şaşkınlıklarını ifade ediyorlar.

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet