Skip Navigation Links

Kazanın Faturası Suçsuz Müdüre mi Kesildi ?

Hatay'dan Osmaniye'ye geziye giden ve ilkokul öğrencileri, öğretmen ile velileri taşıyan midibüsün sulama kanalına düşmesi sonucu 15 kişinin yaşamını.

Kazanın Faturası Suçsuz Müdüre mi Kesildi ?

Gündem   A+a-

Hatay'dan Osmaniye'ye geziye giden ve ilkokul öğrencileri, öğretmen ile velileri taşıyan midibüsün sulama kanalına düşmesi sonucu 15 kişinin yaşamını yitirmişti.

Merhum sınıf öğretmeni Ahmet Cebeci ve velilerin birlikte okul idaresinin bilgisi ve izni dışında düzenlediği gezi sonrası yaşanan kazanın faturası Hatay Valisi Ercan Topaca’nın talimatıyla İskenderun Beş Temmuz İlkokulu Müdürü Fikret Türkoğlu’na kesildi.

Osmaniye-Kozan karayolu Cevdediye köyü yakınlarında, Hatay'ın İskenderun ilçesinden geziye giden öğrencileri taşıyan midibüs DSİ'ye ait sulama kanalına düşmüş, kazada 15 kişi hayatını kaybetmiş 23 kişi de yaralı olarak kurtulmuştu.
Kazanın ardından Milli Eğitim Bakanlığı müfettişlerinin soruşturma başlattığı İskenderun Beş Temmuz İlkokulu'nda Okul Müdürü Fikret Türkoğlu, soruşturmada öğretmen ve velilerin düzenlediği gezide hiçbir sorumluluğu ve suçu bulunmamasına rağmen Vali Topaca’nın talimatıyla görevden alındı.

Suçsuzluğu müfettişlerin raporlarına da açıkça yansıdığı öğrenilen Okul Müdürü Fikret Türkoğlu'nun yeni görevine atamasının öğretmen olarak yapılacağı öğrenildi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet