Skip Navigation Links

HATSU,Dörtyol ve Erzinde Seferber Oldu

HATSU, Dörtyol ilçesinde aşırı yağışlar ile sel ve heyelan oluşan bölgede ekiplerin hummalı çalışmalar gerçekleştirdiğini duyurdu.

HATSU,Dörtyol ve Erzinde Seferber Oldu

Gündem   A+a-

Dörtyol ilçesine bağlı Kuzuculu, Altınçağ, Yeşilköy mahallelerinde ile Erzin ilçesine bağlı Kuyuluk, Mahmutlu mahallelerinde yaşanan sel ve heyelan felaketinde zarar gören yerlere anında müdahale edildiğini belirten HATSU Genel Müdürlüğü, selden sonra sular altında kalan ev, fabrika ve okulların vidanjör ile motopomp yardımıyla suyun tahliye edildiğini açıkladı.
 
Bölgede yaşayan mahalle sakinlerinin mağduriyetinin hızlı bir şekilde giderilmesi amacıyla 2.Bölge İçmesuyu ve Kanalizasyon Bakım Onarım ekiplerinin gece başlattığı koordineli çalışma ile önemli derecede sorunların giderildiğini ifade eden HATSU, afetten dolayı mahallelerin genelinde ki hatlarında oluşan arızalara bakım onarım yapılması ile kesintisiz hizmet verildiğini bildirdi.
 
Dörtyollu vatandaşlarımız için seferber olan 20 personel ve 5 kepçe yardımı ile yapılan ıslah çalışmaları sayesinde daha fazla su baskını oluşmasının engellendiğini vurgulayan İdare, yaraları sarmak için HATSU olarak bütün imkânların seferber edildiğine dikkat çekti.  
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet