Skip Navigation Links

HBB'nin Kardeşlik Sofrası Bu Kez Yayladağı'nda Kuruldu

Başkan Savaş,gönüllerin nuru rahmet ayının, paylaşım kültürüyle birlik içerisinde yaşanmasına vesile oluyor

HBB'nin Kardeşlik Sofrası Bu Kez Yayladağı'nda KurulduWeb
TV

Gündem   A+a-

11 Ayın Sultanı mübarek Ramazan Ayı münasebetiyle Hatay’ın 15 ilçesinde kardeşlik sofralarını vatandaşlarla buluşturan Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), gönüllerin nuru rahmet ayında, paylaşım kültürüyle birlikte yaşamamıza vesile olan bereketli iftar sofralarında halkla bütünleşiyor.
Ramazan Ayı’nın dördüncü gününde  Yayladağı’nda kurulan bereketli iftar sofrasına, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın yanı sıra HBB Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Gökhan Yıldırım, HBB Özel Kalem Müdürü Necmettin Çolak, HBB Zabıta Daire Başkanı Edip Kadıoğlu, HATSU Genel Müdürü Mehmet  Çaparali, Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Kalkan ve Yayladağılılar katılım gösterdi.
BAŞKAN SAVAŞ, YAYLADAĞILI HEMŞEHRİLERİ İLE ‘KARDEŞLİK SOFRASI’NDA BİR ARAYA GELDİ
İftar sofralarındaki bereketin paylaştıkça çoğaldığının bilinciyle hareket eden Başkan Savaş, Ramazan Ayı’nın rahmet, bereket, birlik, beraberlik ve kardeşlik ayı olduğunu ifade ederek, Yayladağılılar ile ‘Kardeşlik Sofrası’nda iç içe, gönül gönüle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı.
Gerçekleşen iftar etkinliğinde, HBB Mehteran Takımı’nın marşları eşliğinde Yayladağılılara, çorba, kuru fasulye, pilav ve tulumba tatlısı ikram edilerek semaya açılan ellerin ve edilen duaların eşliğinde oruçlar açıldı.
İFTAR SONRASINDA BİRE BİR GÖRÜŞMELER GERÇEKLEŞTİRİLEREK SORUNLARA ÇÖZÜMLER ÜRETİLDİ
Başkan Savaş, iftar sonrasında Yayladağılı hemşehrilerinin sorunları ve eksiklikleriyle bire bir ilgilenerek çözümler sunma noktasında HBB’nin gerekli adımları en kısa süre zarfında atacağını söyledi.
 Hatay’ın her ilçesinde gerek altyapı gerek üstyapı sorunlarına geleceğe sağlam basan çözümlerle çare olduklarını ifade eden Başkan Savaş, Yayladağı ilçesindeki muhtarlar ile de sürekli olarak iletişim halinde olduğunu ve hizmet istişareleri gerçekleştirdiklerini belirtti. 
YAYLADAĞILILARDAN ORUÇLARINI BİRLİK VE BERABERLİK İÇERİSİNDE AÇMALARINA VESİLE OLAN BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR 
Yayladağılılar, Ramazan Ayı’nda oruçlarını birlik ve beraberlik içerisinde açmalarına vesile olan Başkan Savaş’a hem sunduğu hizmetlerden hem de Hatay’ı birlik içerisinde geleceğe huzur içinde taşımasından dolayı teşekkür ettiler.
HBB’NİN KARDEŞLİK SOFRASI, 10 HAZİRAN CUMA GÜNÜ KUMLU’DA KURULACAK
HBB yetkilileri, bir sonraki iftar etkinliğinin 10 Haziran Cuma günü Kumlu ilçesi Atatürk İlkokulu’nda gerçekleşeceğini belirterek, Kardeşlik Sofrası’na tüm vatandaşların davetli olduğunu kaydettiler.
HBB'nin Kardeşlik Sofrası Bu Kez Yayladağı'nda Kuruldu videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet