Skip Navigation Links

'Enkaz edebiyatı değil, hizmet yapıyoruz'

AK Parti'nin kaybettiği, MHP'ye geçen belediyelerden olan Belen, özlediği başkanı Cemil Yılmazlar'la kavuşmanın sevincini yaşıyor.

Gündem   A+a-

AK Parti’nin kaybettiği, MHP’ye geçen belediyelerden olan Belen, özlediği başkanı Cemil Yılmazlar’la kavuşmanın sevincini yaşıyor.
Yoğun bir hizmet temposuyla yollarına devam ettiklerini belirten Belen Belediye Başkan Yardımcısı Safhan Kayıran, 5 milyon Tl borçla devrettikleri ve 23 milyon TL borçla devraldıkları Belen Belediyesi’nde işçilerin maaşında aksama olmadığını, vatandaşın Atik suyu içtiğini ve yakında altyapı kanalizasyon çalışmalarına da Gedik’te başlanacağını söyledi. Daha yaşanılır bir Belen için çalıştıklarını belirten Başkan Yardımcısı Safhan Kayıran, “Enkaz edebiyatı yapmıyoruz. AK Parti Belen’de güzel işler yapsaydı, bütçeyi iyi kullanıp sıkıntıya sokmasaydı zaten halk bize oy vermezdi. Belen’de tüm sorunları çözecek güçteyiz. Belediye temizlik görevlilerinin giysilerini değiştirerek onlara resmiyet kazandırdık. Atik Suyu’nun halkımızın evine kadar gelmesini sağladık. Tüm restoranlar müşterilerine çeşmeden akan Atik Suyu’ndan ikram ediyor. Altyapı, kanalizasyon, kaldırım çalışmalarına öncelik veriyoruz. İssume’de 0-10 yaş çocuklar için bir oyun parkı yaptırdık. Belediyemize yeni kaynaklar bulmaya çalışıyoruz” dedi.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet