Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

HBB’den Müthiş Final..

HBB Çevre Haftası Etkinlikleri kapsamında müthiş bir final gerçekleştirdi.

HBB’den Müthiş Final..

Gündem   A+a-

Her yıl 5- 11 Haziran tarihleri arasında kutlanan Çevre Haftası etkinlikleri kapsamında Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı’nın gerçekleştirdiği etkinlikler Antakya Atatürk Parkında düzenlenen ve ilkokul öğrencilerinin de katıldığı temizlik etkinliği ile son buldu.
Gerçekleştirilen final etkinliği çerçevesinde Antakya Atatürk Parkı içerisinde bulunan ve cadde üzerinden geçen vatandaşlara çevrenin temiz tutulması ile ilgili bilgilendirici broşür dağıtılırken etkinliğe katılan öğrencilere şapka ve tişört hediye edildi.
ÇEVRE TEMİZLİĞİNE DİKKAT ÇEKMEYİ BAŞARAN HBB, ANTAKYA ATATÜRK PARKI’NDA ÖĞRENCİLERLE BİRLİKTE ANLAMLI BİR ETKİNLİĞE İMZA ATTI
Antakya Atatürk Parkı giriş kapısında öğrenciler ile buluşan HBB Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı personelleri, öğrencilerin hazırlamış olduğu temiz çevre ve doğanın korunması konularına dikkat çeken dövizler taşıyarak yürüdü. Park içerisinde yürürken çevrenin temiz tutması ile ilgili sloganlar atan öğrenciler vatandaşlara çevrenin temiz tutulmasına dair önemli mesajlar verdi. 
DOLĞUN: ÇEVRE BİZİM İÇİN MİRAS DEĞİL GELECEK NESİLLERİN EMANETİDİR
HBB Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Ahmet Dolğun ile şube müdürlerinin de eşlik ettiği yürüyüşün sonunda Çevre Haftası etkinliklerini değerlendiren Dolğun yaptığı açıklamada, “Çevre bizim için miras değil gelecek nesillerin emanetidir. Hatay genelinde yürüttüğümüz tüm faaliyetlerimizde bu gerçeği unutmadan çalışıyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın çevre ve insan konusundaki duyarlılığı ile gelecek nesillere temiz sağlıklı ve yaşanabilir bir kent bırakmak için çalışmaya devam edeceğiz. Çevremizin temiz tutulması ve doğanın korunması konularına dikkat amacıyla gerçekleştirdiğimiz bu etkinliğimizde bizlere eşlik ettiğiniz için hepinize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.    
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar