Skip Navigation Links

Feriştahı Gelse İnandığımız Yoldan Bizi Döndüremez!

CHP İskenderun İlçe Başkanlığı düzenlediği basın toplantısında, gündemde dair sert açıklamalarda bulundu.

Feriştahı Gelse İnandığımız Yoldan Bizi Döndüremez!Web
TV

Gündem   A+a-

CHP İskenderun İlçe Başkanlığı düzenlediği basın toplantısında, gündemde dair sert açıklamalarda bulundu.

 Cumhuriyet Halk Partisi İskenderun İlçe Başkanlığı, İlçe Başkanlık binasında basın toplantısı düzenledi.

Düzenlenen toplantıya İskenderun Belediyesi CHP’li Meclis Üyeleri, önceki dönem CHP Milletvekili Adayları ve çok sayıda parti üyesi katılırken toplantıda Yönetim kurulu üyeleri, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları hazır bulundu.

Osmaniye’de meydana gelen ve İskenderun’u yasa boğan, trafik kazasında hayatını kaybedenlere rahmet dileyerek sözlerine başlayan CHP İskenderun İlçe Başkanı Yusuf Mansuroğlu, şehit cenazesinde CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik yapılan saldırıyı nefretle kınadı.

Başkan Mansuroğlu yaptığı basın açıklamada şunları kaydetti;

 

Dostlukların pekiştiği, yardımlaşmanın ve bereketin arttığı, kardeşliğin ve barışın ortak değerlerimiz olarak öne çıkması gereken Mübarek ramazan ayının, ülkemize ve dünyaya hayırlar getirmesini diliyorum. 
 

“Yetkilileri Bir An Önce Göreve Davet Ediyorum…”

 

Kentimiz çok acı günler yaşıyor, Osmaniye’de yaşanan faciada küçük yavrularımızı, velilerimizi ve bir öğretmenimizi kaybettik. Kendilerine rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum. Bu olayların yeniden yaşanmaması adına gerekli tedbirlerin bir an önce alınması şarttır. Okul gezilerinin Milli Eğitim Bakanlığı‘nın Sosyal etkinlikler yönetmeliğine uygun bir biçimde organize edilmesi ve bu işin Ticarete dökülmesinin engellenmesi gerekmektedir. Bu konuda gösterilecek hassasiyetin, ileride yaşanabilecek yeni faciaların önlenmesi adına önemli olduğunu vurguluyor ve yetkilileri bir an önce göreve davet ediyorum. 
 

Halkımızın Cebini Boşaltmaya Devam Ediyorlar…”

Halkın seçimiyle iktidara gelen bir Başbakanı ve hükümetini tek sözüyle deviren, yakın çevresi ve ailesi ile şatafat içerisinde yaşamaktan başka bir önceliği olmayan zihniyet, yeni atadığı hükümet koordinatörü aracılığı ile halkımızın cebini adeta boşaltmaya devam etmektedir. Anayasayı ve mahkeme kararlarını dahi tanımadan, pervasızca hareket etmektedirler. Bir kaç gün önce çıkarılan Kayıp Kaçak yasası ile bunun yeni bir örneğini daha gördük. Kaçak elektrik kullanımı ile devlet çok büyük maddi kayıplara uğratılırken, bunun bedeli artık borcunu düzenli ödeyen yurttaşların üzerine yıkılacak. Üstelik hak arama yollarını da kapatan yeni bir yasal düzenleme ile birlikte. Sürekli Müslümanlıktan dem vuran iktidar, bu mübarek ramazan günlerinde bir kez daha haramı helal yapan kimliğini göstermiştir. Parti olarak bu haksızlığın karşısında sonuna kadar direneceğimizi tüm kamuoyunun bilmesini istiyoruz. 
 

“Nefretle Kınıyorum!”

Daha dün Oslo görüşmelerinde terör örgütüyle pazarlıklar yapanlar, Habur’da örgüt üyelerini davul zurnalarla karşılayanlar, bugün Cumhuriyet Halk Partisini terör odakları ile yan yana göstermeye çalışan aşağılık provokasyonlara girişiyorlar. Bunun son örneğini dün yaşadık. Sayın Genel Başkanımıza yapılan çirkin saldırıyı nefretle kınıyorum. Bu oyunun arkasındaki güçlerin kimler olduğu açıkça ortadadır. Ülkeyi tek adam diktatörlüğüne götürmek isteyenler, bütün siyasi partiler üzerine oyunlar oynamaktadırlar. Cumhuriyet Halk Partisi bu kirli oyunları bozacak güce ve kararlılığa sahiptir. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın.

 

“Bizi Bölmeye Kimsenin Gücü Yetmeyecektir!”

 

Bu mübarek ayda bile kan dökmekten vazgeçmeyen terör belası, İstanbul ve Mardin’de polislerimizi ve sivil vatandaşlarımızı katlederek çirkin yüzünü yeniden göstermiştir. Tüm şehitlerimize Allah’ tan rahmet, yakınlarına ve ülkemize baş sağlığı diliyoruz. Bu kanlı saldırıları gerçekleştiren Alçaklar şunu bilmeliler, bizler birbirine çok güçlü duygularla bağlı bir Aileyiz. Bizleri bölmeye kimsenin gücü yetmeyecektir. Çünkü bütün farklılıklarımıza rağmen, ortak bir tarihsel mirasın sahibiyiz. Vatanı uğruna canını feda eden askerimiz de bizim, polisimiz de bizimdir. Hiç kimse, Cumhuriyeti kuran partimizin vatanseverliğini sorgulayamaz. 
 

“Onların Feriştahı Gelse İnandığımız Yoldan Bizi Döndüremez!”

 

Cumhuriyet Halk Partisi bu ülkede barışın ve demokrasinin teminatıdır. Tam bağımsız Türkiye mücadelesinin yılmaz savunucusudur. Bizler bu mücadeleyi verirken, asla kişisel çıkar ya da siyasi ikbal peşinde koşmuyoruz. Tek önceliğimiz halkımızdır. Hiç kimse bu şerefli yoldaki yürüyüşümüzden bizi vazgeçiremez. 
 

Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nun vurguladığı gibi, 
 

ONLARIN FERİŞTAHI GELSE İNANDIĞIMIZ YOLDAN BİZİ DÖNDÜREMEZ !!!

 

CHP İskenderun İlçe Başkanı Mansuroğlu yaptığı açıklama sonrası basın mensuplarının ve toplantıya katılanların sorularını cevapladı.

Feriştahı Gelse İnandığımız Yoldan Bizi Döndüremez! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet