Skip Navigation Links

İskenderunlu Çocuklardan Kahramanlara Mektup..

İskenderun’daki ilkokul öğrencileri tek yürek oldu, Doğu ve Güneydoğu bölgesinde terörle mücadele eden güvenlik güçlerine moral,

İskenderunlu Çocuklardan Kahramanlara Mektup..Web
TV

Gündem   A+a-

İskenderun’daki ilkokul öğrencileri tek yürek oldu, Doğu ve Güneydoğu bölgesinde terörle mücadele eden güvenlik güçlerine moral, motivasyon kartpostalı gönderdi.

Doğu ve Güneydoğu bölgesinde terörle mücadele eden Jandarma Özel Harekat ve Polis Özel Harekat mensuplarına moral ve motivasyon sağlama amacıyla İskenderun Kaymakamlığı, İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü,  İskenderun PTT Merkez Müdürlüğü ve İskenderun Belediyesi’nin işbirliğiyle yapılan etkinlikte, ilkokul öğrencileri duygu dolu satırlarını döktüğü 20 Bin kartpostalı kahraman ağabeylerine gönderdi.

 ‘Biriz, Güçlüyüz’ başlığıyla sözlerine başlayan minik Mevlüt ise, “Ey bu cennet vatan uğruna canını veren Mehmetçik, göğsünü siper edip yatağımızda rahat uyutan Mehmetçik, sen belki okumadın, okuyamadın ama kanınla, o iman dolu göğsünle bizi okuttun. Sen sağ olasın. Çanakkale’de Türk’ün geçilmez olduğunu kanıtladığın gibi Nusaybin’i de geçilmez kıl şanlı, şerefli Mehmetçik” şeklindeki duygu dolu ifadelerini kartpostallara döktü.

2. Sınıf öğrencilerinden Yusuf Aysüt yazmış olduğu kartpostalda, “Sevgili polis amcalar, siz bizi teröristlerden kurtardınız, o yüzden sizi çok seviyorum” sözlerine yer verdi.

PTT Merkez Müdürlüğünce İskenderun’daki ilkokullara dağıtılan 20 bin kartpostal miniklerle buluştuktan sonra gönderilmek üzere İskenderun PTT Merkez Müdürlüğünde düzenlenen törenle toplandı. İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güven ve İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’in katıldığı törende açıklama yapan İskenderun PTT Merkez Müdürü, “PTT Merkez Müdürlüğünce basılan 20 Bin kartpostal, İskenderun Kaymakamlığı, İskenderun ilçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İskenderun Belediyesi’nin destekleriyle Güneydoğu’da terörle mücadele eden polis ve askerlerimize gönderilmektedir. Bugün de bütün kartlarımız toplandı, en son okulumuzun getirdiği kartları da törenle göndereceğiz. Bu kampanyaya destek veren herkese teşekkür ederiz dedi.

Çocukların Doğu ve Güneydoğu’daki güvenlik güçlerine moral ve motivasyon vermesinin öneminden bahseden Başkan Dingil, “Terörle mücadele eden güvenlik güçlerimize gidecek olan iki cümle bile onları mutlu etmeye yetecek türden. İlkokul hocalarımıza ve öğrencilerimize de çok teşekkür ediyorum. Bu yapılanlar Türkiye’de birlik ve beraberliğin simgesi.Şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Bu şer güçleri içeriden ve dışarıdan başarılı olamayacaklar ve ülkemiz bu kötü günleri de atlatacak” dedi.

 

 

İskenderunlu Çocuklardan Kahramanlara Mektup.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet