Skip Navigation Links

İskenderun’un Acısına Osmaniye Hassasiyeti

İskenderun Beş Temmuz İlkokulu 3 A sınıfı öğrenci, öğretmen ve velilerini taşıyan gezi otobüsünün Osmaniye’nin Cevdediye Beldesi’ndeki sulama kanalına

İskenderun’un Acısına Osmaniye Hassasiyeti

Gündem   A+a-

İskenderun Beş Temmuz İlkokulu 3 A sınıfı öğrenci, öğretmen ve velilerini taşıyan gezi otobüsünün Osmaniye’nin Cevdediye Beldesi’ndeki sulama kanalına düşmesi sonucu kaybedilen 14 canın yası devam ediyor.

14 canın yüreklere kor ateş gibi düştüğü kaza sonrası Hatay ve Osmaniye’den bürokratlar, belediye başkanları ve sivil toplum kuruluşlarının Beş Temmuz İlkokulu ve cenaze evlerine taziye ziyaretleri sürüyor.

Acının her aileye aynı derecede düştüğü, Türkiye’de ve Dünya’da büyük yankı bulan 6’sı çocuk 14 kişinin hayatını kaybettiği kaza sonrası Osmaniye Belediye Başkanı  Kadir Karave Cevdediye Belediye Başkanı İlhami Önal ile bir çok kurum ve kuruluş temsilcisi İskenderun Beş Temmuz İlkokulu Müdürü Fikret Türkoğlu, idari kadro, öğretmen ve okul ali birliği yönetimi ile cenaze evlerine taziye ziyaretinde bulundular.

Kazada hayatını kaybeden 3 A sınıfı öğrtemeni Ahmet Cebeci’nrin sınıfını ziyaret eden Osmaniye Belediye Başkanı  Kadir Kara ve Cevdediye Belediye Başkanı İlhami Önal, sıralara karanfil bırakarak dua ettiler.

Yaşanan acının büyük olduğunu belirten Osmaniye Belediye Başkanı  Kadir Kara ve Cevdediye Belediye Başkanı İlhami Önal, acıyı paylaşmak amacıyla taziye ziyaretinde bulunmak istediklerine dikkat çekerek, acının Osmaniye’de de aynı oranda hissedildiğini söyledi. 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet