Skip Navigation Links

İskenderun'da Duygulu Kenetlenme..

İskenderun'un iş ve siyaset dünyası ile Sivil Toplum Kuruluşları İskenderunspor etrafında kenetlenerek, örnek bir birliktelik sergilediler.

Gündem   A+a-

 
İskenderun’un iş ve siyaset dünyası ile Sivil Toplum Kuruluşları İskenderunspor etrafında kenetlenerek, örnek bir birliktelik sergilediler. Bu birlikteliğin kentin tüm konuları ile ilgili sürmesi dilekleri ise artarak devam ediyor..
 
İskenderun’da Duygulu Kenetlenme..
 
İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nda İskenderunspor ile ilgili geniş bir toplantı gerçekleştirildi.
İskenderunspor’un kentte kalması konusunda ciddi bir çalışma içerisinde olan kentin ileri gelenleri, siyasi partileri, iş adamları İskenderunspor’un bu kentin takımı olduğunu söylediler.
Yapılan toplantı da hazırlanan Basın bildirisini okuyan İskenderunspor Başkanı Sedat Uysal, “bu oluşumun sağlanmasında emeği geçen herkesi teşekkür ediyorum gerçekten uzun süredir yapamadıklarımızı şu anda yapmış bulunuyoruz.
Değerli Basın Mensupları ve İskenderun Kamuoyu,
Bildiğiniz gibi 16.05.2012 tarihinde kulübümüzün durumu ile ilgili tüm bilgiler yönetim kurulumuzca samimi ve şeffaf bir şekilde sizler aracılığıyla İskenderun Kamuoyuna duyurulmuştu. Bugüne kadar neredeyse hiçbir kulübün samimi olarak açıklayamadığı bu tablolar, şehrimizin dinamik kurumlarını harekete geçirmiş ve sizlerin de takip ettiği gibi İskenderunspor için herkesin taşın altına elini koymasını sağlayacak bir oluşum sağlanmıştır.
İsk. Ticaret ve Sanayi Odasında yapılan seri toplantılar sonucu, İskenderunspor’un İskenderun’ a ait olduğunun altı çizilerek, kulübün mevcut sabit gelirlerinin arttırılmasına yönelik çalışmaların hızlandırılması, bölgemizdeki potansiyelin değerlendirilerek bugüne kadar olduğu gibi yetenekli gençlerimize imkan sağlanması, tesisleşmenin bir an önce tamamlanarak kulübün göçebe hayatının sonlandırılması, tüm kesimlerin katkılarıyla kulübümüzün büyütülüp, önümüzdeki süreçlerde sadece Futbol değil, bir çok amatör ve profesyonel spor branşında faaliyet göstererek şehrimize ve ilimize yakışan, yetiştirdiği sporcularla ülke sporuna katkıda bulunan örnek bir kulüp olması için elbirliği ile çalışılmasına ve bu kararın tüm İskenderun Kamuoyu ile paylaşılmasına karar verilmiştir.
Platform, hızla mevcut borçların ödenmesi ve yeni sezon hazırlıkları için çalışmalarına devam etmektedir. Yapılan planlamalar ile, katkıların artması oranında, kulübümüzün tam bir kurumsal kimliğe kavuşması ve layık olduğu üst liglere çıkarak İskenderun’umuzu ve Hatay’ı en iyi şekilde bölgemiz gençleri ile temsil etmesi hedeflenmiştir.
Bu oluşumun sağlanmasında katkıları olan İskenderun Belediye Başkanımıza, İskenderun Belediye Meclisi’nde grubu bulunan tüm siyasi partilerimizin grup Başkanvekilleri ile tüm Belediye Meclis Üyelerimize, İsk. Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan ve Üyelerine, İsk. Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan ve Üyelerine, İsk. Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkan ve Üyelerine, çok değerli işadamlarımıza, tüm esnaf oda Başkanlarımıza ve esnaflarımıza İskenderunspor’a gönül vermiş cefakâr taraftarımıza, 2009 yılından bu yana kulübümüzde görev almış tüm yönetim kurulu üyelerimize, teknik kadrolarımıza, sporcularımıza, çalışanlarımıza, destek veren kişi, kurum ve kuruluşlarımız ile bu konuyu sürekli gündemde tutarak ciddi katkı sağlayan siz değerli basın mensuplarımıza, tüm İskenderun adına şükranlarımızı sunarız.
UNUTULMAMALIDIR Kİ, GÜÇ BİRLİĞİ YAPTIĞIMIZ HER KONUYU BAŞARABİLİRİZ… İSKENDERUNSPOR ve İSKENDERUN BU ŞEHİRDE YAŞAYAN BÜTÜN İSKENDERUNLULARINDIR!!!. “ açıklamasını yaptı.
Daha sonra ise oluşumdaki siyasiler de konuşma yaptı. Ak parti Belediye Meclis üyesi Doğan Erten bu güne kadar İskenderun’da hep aynı filmi izledik artık birlik ve beraberlik günüdür. İskenderun spor yıllırdır aynı durumla karşı karşıya bizler artık bu kentte yaşayan siyasetçiler,büroklatlar,iş adamları,odalar,Borsalar,küçük ve büyük esnaflar olarak birlikte hareket etme kararı aldık bundan sonra hem iskenderunspor adına hemde iskenderun adanı büyük bir birlikteliği koruyacağımızı belirtmek istiyoruz. Yapılan bu oluşumun ciddi olduğunu düşünüyorum herkesin siyasetle değil gönülden destekleyeceğini düşünerek bu oluşumun devam edeceğine inanıyoruz kentimizin gelişmesi için herkese büyük görevler düşüyor açıklamasını yaptı.
Daha sonra ise İş adamı Beddertin Öz İskenderunlular olarak hepimiz burada yaşıyoruz kentimizin artık birlikte hareket etme gerektiğini düşünüyoruz iskenderunspor için de oluşan bu birlikteliğin uzun süre devam etmesini sağlayacağız. Bu kentin takımını sattığımız zaman biz iş adamlarına şehir dışındaki insanlar demeyecek mi kentimizin takımını nasıl sattınız sahip çıkmadınız diye bizler bu kentin insanları olarak takımımıza sahip çıkacağız ve başarılı olmasını sağlayacağız açıklamasını yaptı.
İskenderun şoförler ve otomobilciler odası Başkanı Erol Akın ise bu kentin takımına hepimiz sahip çıkmamız gerekiyor spordan çok anlamıyorum ama gazetelerde televizyonlarda her gün iskenderunspor’u görüyoruz bu konuda basının ciddi desteği var eğer basın mensupları bu konunun üzerinde dururlarsa bunların üstesinin geliriz açıklamasını yaptılar.
Daha sonra ise cumhuriyet halk partisi Gurup Başkan vekili Kamil Turan ise bu kentin takımına hepimizin sahip çıkması gerekiyor. Elimizden gelini yapıyoruz siyasi partilerin temsilcileride bir araya geldi bunu başarıyorsak bundan sonrası gelecektir diye açıklama yaptılar.
Yapılan toplantının çok olumlu geçtiği ve iskenderunspor’un ciddi destekler alacağına herkesin inancı tam açıklamasını yaptı.
 
 
 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet