Skip Navigation Links

Recep Ekinci 61 Yaşında Üniversite Bitirdi..

Ekinciler Holding Yönetim Kurulu Üyesi Recep Ekinci Yüksek Şeref Öğrencisi Olarak Mezun.

Recep Ekinci 61 Yaşında Üniversite Bitirdi..

Gündem   A+a-

Ekinciler Holding Yönetim Kurulu Üyesi Recep Ekinci Yüksek Şeref Öğrencisi Olarak Mezun.

Kazandığı 2 yıllık Gaziantep Üniversitesi Nurdağı Meslek Yüksekokulu Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Bölümü’nü dereceyle bitiren Ekinciler Holding Yönetim Kurulu Üyesi 61 yaşındaki Recep Ekinci, Yüksek Şeref Belgesi ile ödüllendirildi.

Kazandığı 2 yıllık Gaziantep Üniversitesi Nurdağı Meslek Yüksekokulu Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Bölümü'nü dereceyle bitiren 61 yaşındaki Recep Ekinci, Yüksek Şeref Belgesi ile ödüllendirildi.

Gaziantep Üniversitesi'nde düzenlenen törenle 7 bin 127 öğrenci mezuniyet sevinci yaşadı. Dereceye giren öğrencilere şeref madalyası verilirken, törenin en dikkat çeken ismi ise Nurdağı Meslek Yüksekokulu Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Bölümü'nü dereceyle bitiren 61 yaşındaki 3 çocuk babası Ekinciler Holding Yönetim Kurulu Üyesi Recep Ekinci oldu. Ekinci'ye Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya ve Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun tarafından Yüksek Şeref Belgesi verildi.

3 çocuğundan ikisi kendisinden önce mezun olan Ekinci, 1990 yılından bu yana tıbbi aromatik bitkilerle ilgilendiğini söyledi. Tıbbi aromatik bitkilere ilgisinin hobi olarak başladığını anlatan Ekinci, "Ancak daha sonra pratiğimi teorik olarak öğrenmek istedim. Okula başladığımda bu konuda bilgi sahibi olduğumu gördüm ama eksikliğimi de gördüm. Eksikliklerimi de bu okulun öğretim görevlileri sayesinde giderdim. Bundan sonra toplumumuza gençlerin sadece üniversite okumak için değil, kendilerini geliştirmek için Hacettepe hocalarıyla tıbbi aromatik bitkilerle ilgili bir kitap çalışması yapıyoruz. Konusu solunum yoluyla ilgili hastalıkların tedavi yöntemleridir. Ben onun özellikle bitkilerle tedavi kısmını tamamlayacağım. Biri erkek 3 çocuğum var, 2 çocuğum güzel sanatlar fakültesi mezunudur. Bazen derler ya keşke daha önce gitseydim. Ben bunu söylemiyorum, önce gitseydim, bu okulun değerini bu kadar anlayamazdım. Aileme üniversiteyi 3. olarak tamamladığımı söyleyince inanmadılar ama şuan okul üçüncüsüyüm. Sadece azim değil, inançta olması lazımdır" dedi. 

 

 

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet