Skip Navigation Links

Randevusuz Araç Muayenesine Gitmeyin

TÜVTÜRK Hatay Merkez Araç Muayene İstasyonu’nun da 7 Haziran gününden itibaren randevulu sisteme dahil olmasıyla TÜVTÜRK’ün Hatay sınırları içinde

Randevusuz Araç Muayenesine Gitmeyin

Gündem   A+a-

TÜVTÜRK Hatay Merkez Araç Muayene İstasyonu’nun da 7 Haziran gününden itibaren randevulu sisteme dahil olmasıyla TÜVTÜRK’ün Hatay sınırları içinde bulunan 4 istasyonu da artık sadece randevu ile hizmet vermeye başladı.

TÜVTÜRK’ün, Hatay’daki araç muayene istasyonları artık sadece randevu ile hizmet verecek. Geçen aylarda, İskenderun ve Reyhanlı Araç Muayene İstasyonu’nun, sadece randevu ile hizmet vermeye başlamasının ardından, bu kez de Merkez Araç Muayene İstasyonu randevulu sisteme dahil oldu. 7 Haziran tarihinden itibaren, Merkez İstasyonu’na randevusuz araç kabulü yapılmayacak.

TÜVTÜRK Yetkilileri Hataylı araç sahiplerini, araçlarını istasyonlara getirmeden önce mutlaka randevu almaları konusunda bilgilendirdi.Sadece randevu ile hizmet veren istasyonlarda muayene taleplerinin eşit şekilde dağılmasının mümkün olduğunu belirten TÜVTÜRK yetkilileri, bu sistem sayesinde araç kullanıcılarının istasyonda daha az beklediğine dikkat çekti.

Araç muayene istasyonlarına sadece randevulu araçların kabul edilmesinin müşteri memnuniyetinde artış sağladığını hatırlatan yetkililer bu uygulama ile Hatay’da da müşteri memnuniyetinde artış sağlanmasını beklediklerinin altını çizdiler.

Randevular ücretsiz

Randevu sisteminde, araç kullanıcıları www.tuvturk.com.tr adresinden ücretsiz olarak istasyon yoğunluğuna göre talep ettikleri gün, saat aralığı için randevularını alabiliyor. Ayrıca randevular, TÜVTÜRK Çağrı Merkezi’nden veya istasyonlara gelerek ücretsiz alınabiliyor.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet