Skip Navigation Links

Talasemi Hastaları Derneği Karadeniz Gezisi Düzenledi

İskenderun Talasemi ve Orak Hücre Anemisi Hastaları Yardımlaşma Derneği Karadenize gezisi düzenliyor..

Talasemi  Hastaları Derneği  Karadeniz Gezisi Düzenledi

Sağlık   A+a-

Talasemi hastalarının sivil toplum örgütü düzeyinde koordine olması için yararlı etkinlikler ve hizmetler düzenleyen dernek, bu çerçevede üyelerin kaynaşmasını sağlamak üzere Karadeniz’e kıyısı olan illere gezi yapacak.
İskenderun Talasemi ve Orak Hücre Anemisi Hastaları Yardımlaşma Dernek Başkanı Volkan Vural Taş kafileye katılmak isteyen arkadaşların yönetim kuruluna ulaşabileceklerini belirterek şu bilgileri paylaştı: 
“23 Temmuz’da başlayacak olan gezinin ilk etabı sabah Altındere millipark sınırlarıi çerisinde Coşandere tesislerinde serbest kahvaltı molası veriyoruz. Kahvaltı ardından Sümela manastırı ile başlayacak  Daha sonra Trabzon ve kıyı kentlerin tarihi yöreleri ziyaret edilecek. 
Rize bezi atölyelerinde alış veriş molası ardından  Doğu Karadeniz’in en uç noktası olan Sarp sınır kapısından komşu ülke Gürcistan’a geçiyoruz ve Batum’da otele yerleşeceğiz. Burada konaklama ve gezi programına katılacağız.
Ardından Türkiye’ye giriş için gümrük işlemlerimizi tamamladıktan sonra Türkiye’de otelimize yerleşiyoruz. Zigana üzerinden Gümüşhane’ye ulaşıyoruz. İlk olarak Karaca mağarası gezimiz ile Türkiye’nin ilginç mağaralarından birini geziyoruz  ve ünlü köme pestil alışverişi sonrası panaromik Gümüşhane gezisi ile turumuzu bitirip Hatay’a dönüyoruz.”
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet