Skip Navigation Links

Anne Pembe: 'Kızımı, Merve’mi Kurtaramadım'

Osmaniye’deki kazada sulama kanalına uçan aracın içerisinde bulunan ve onlarca öğrenciyi kurtaran Anne Fatma Pembe’nin haykırışları yürekleri dağladı.

Anne Pembe: 'Kızımı, Merve’mi Kurtaramadım'

Gündem   A+a-

Anne Pembe’nin Feryadı Yürekleri Dağladı

Osmaniye’deki kazada sulama kanalına uçan aracın içerisinde bulunan ve onlarca öğrenciyi kurtaran Anne Fatma Pembe’nin haykırışları yürekleri dağladı. Kazada hayatını kaybeden öğretmen Ahmet Cebeci ile birlikte hayatlarını hiçe sayarak öğrencileri kurtarmaya çalışan Anne Fatma Pembe; ‘Yılmaz’ımı kurtardım, Kızımı Merve’mi kurtaramadım’ feryadı taziyeye gelenleri gözyaşlarına boğdu.

Okul Arkadaşları Merve'yi Gözyaşları ile Uğurladı

Beş Temmuz ilkokulunda okuyan kardeşiyle birlikte, İskenderun'dan Osmaniye'ye geziye giden ilkokul öğrencileriyle öğretmen ve velileri taşıyan bir midibüsün, dönüş yolunda kaza geçirmesi ve ardından sulama kanalına devrilmesi sonucunda yaşanan faciada hayatını kaybedenlerden İskenderun Özel Yaşam Sağlık Koleji 10. Sınıf öğrencisi Merve Gül Pembe sevenlerini gözyaşına boğdu.

Okul arkadaşları ve öğretmenleri de aldıkları bu üzücü haberin ardından Şekere'deki taziye evine akın ettiler. Arkadaşları ve öğretmenleri Merve Gül Pembe'nin okulda çok çalışkan sevilen ve daima güler yüzlü biri olduğunu, onun bu dünyadan genç yaşta ayrılığına hala inanmadıklarını ve gözyaşı döktüler.

Anne Pembe: ‘Kızımı, Merve’mi Kurtaramadım’

Onlarca Öğrenciyi Kurtardı

Kazada hayatını kaybeden öğretmen Ahmet Cebeci ile birlikte onlarca öğrenciyi kurtarmak için hayatını hiçe sayan ve kaza yapan aracın içerisinde bulunan Merve Gül Pembe’nin annesi Fatma Pembe’nin ‘Kızımı, Merve’mi kurtaramadım! Elimden kayıp gitti’ haykırışları taziye ye gelen Özel Yaşam Sağlık Koleji Öğretmen ve öğrencilerini gözyaşına boğdu.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet