Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Büyük Beyinler Proje Üretir..

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyeleri KKTC Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun’u ziyaret etti.

Büyük Beyinler Proje Üretir..

Gündem   A+a-

İGC Yönetim Kurulu Üyeleri KKTC Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun’u ziyaret etti.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun’a iade ziyareti gerçekleştirdi.  

Ziyarette KKTC İskenderun Fahri Konsolosu Gökhan Gökten de hazır bulundu.

İGC Başkanı Veysel Cıncık ve yönetim kurulu üyeleri Gökhan Gökpınar, Yılmaz Akpınar, Diyap Atar ve Selami Ergüven’den oluşan İskenderun Gazeteciler Cemiyeti heyeti, Hatay’a ve özelinde İskenderun’a verdiği önem, ikili ilişkilerin güçlendirilmesi bağlamında yaptığı çalışmalar nedeniyle KKTC Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun’a plaket takdim etti.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık ve yönetim kurulunu sıcak ve samimi bir şekilde karşılayan Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun, Hatay-KKTC arasında turizm başta olmak üzere karşılıklı yatırım ve ticari ilişkilerin güçlendirilmesi için bir dizi çalışma yaptıklarını dile getirdi.

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık, Deniz Otobüsü ve Deniz Uçağı projelerinin hayata geçirilmesi gerektiğini belirterek, karşılıklı seferlerin havayolunun dışında da artırılması temennisinde bulundu.

Deniz uçağı ve otobüsü fikrinin gündemlerinde olduğunu belirten KKTC Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun, bu konuda daha ayrıntılı bir çalışma yaptıracağını ve yatırım yapmak isteyen işadamlarına teşvik vermenin gündeme gelebileceğine dikkat çekti.

Karşılıklı samimi ve sıcak bir sohbet havasında geçen ziyarette İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık, KKTC Ekonomi ve Enerji Bakanı Sunat Atun’u İskenderun’a davet etti. 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş