Skip Navigation Links

Bu Acının Tarifi Yok !

Osmaniye’de sulama kanalına düşen otobüste hayatını kaybedenler toprağa verildi.

Bu Acının Tarifi Yok !Web
TV

Gündem   A+a-

Osmaniye’de sulama kanalına düşen otobüste hayatını kaybedenler toprağa verildi. Sadece Sınıf Öğretmeni Ahmet Cebeci 7 Haziran Salı günü Hamidiye Camii’nde İkindi Namazına Mütekip kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek.

Anneler ve evlatlarının ölümle ayrılırken bile birlikte defnedildiği cenaze törenlerinde tarifsiz bir acı hakimdi.

Arsuz ilçesi Karaağaç Mahallesi Konarlı’da gözyaşları arasında toprağa verilen Müzeyyen Keskin ve kızı Yağmur Keskin’in ardından her mahallede başka bir acı hakimdi.

Acıların katlandığı İskenderun’da Anne Nur Seviner ve kızı Nehir Uludağ için düzenlenen cenaze töreninde gözyaşları sel oldu aktı.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ’ın da katıldığı cenaze töreninde, Hatay Valisi Ercan Topaca, Osmaniye Valisi Kerem Al, milletvekilleri, belediye başkanları, mülki idare amirleri, askeri erkan, öğretmenler, veliler ve yüzlerce vatandaş, Anne Nur Seviner ve Nehir Uludağ‘ın Öğle Namazına müteakip kılınan cenaze namazında saf tuttu.

İzdiham yaşanan cenaze namazında Seviner’'in annesi Kamile ile babası Yusuf Seviner, kızlarının ve torunlarının tabutu başında uzun süre gözyaşı döktü. Dede Seviner, torununun tabutu başında, "Yalnız bıraktın dedeni, nereye gittin dedesi" diyerek ağladı. Seviner, daha sonra kızının tabutu başında helallik isteyip, dua etti. Kızı ve torununun cenazeleri başında sinir krizleri geçiren Kamile Seviner de, "Benim kızlarım. İkiniz de bırakıp gittiniz beni. Ben şimdi ne yapacağım" diyerek gözyaşları döktü.

 

 

 

 

 

 

 

 

Bu Acının Tarifi Yok ! videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet