Skip Navigation Links

Çevre Gelecek Nesillerin Bize Emanetidir

HBB Dünya Çevre Haftası münasebetiyle Antakya Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunum töreni gerçekleştirdi.

Çevre Gelecek Nesillerin Bize EmanetidirWeb
TV

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) ve Hatay Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından 5- 11 Haziran tarihleri arasında kutlanan Dünya Çevre Haftası münasebetiyle Antakya Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na çelenk sunum töreni gerçekleştirildi.
HBB VE HATAY ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRLÜĞÜ, ÇEVRE KONUSUNDAKİ DUYARLILIĞA DİKKAT ÇEKTİ 
Gerçekleşen törene, Hatay Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Halit Ergin, HBB Zabıta Dairesi Başkanı Edip Kadıoğlu, HBB Emlak ve İstimlâk Dairesi Başkanı Bayram Öksüz, HBB Çevre ve Kontrol Daire Başkanı Ahmet Dolğun, HBB Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı şube müdürleri ve personelleri katılım gösterdi.
Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimiz için gerçekleştirilen bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra sırasıyla Atatürk Anıtı’na çelenkler sunuldu.
 
ERGİN: TÜM İNSANLIĞIN ORTAK YAŞAMI OLAN ÇEVRENİN KORUNMASI İÇİN VATANDAŞLARIN BİLİNÇLENDİRİLMESİ GEREKİR
Ülkemizde ve dünyada çevre koruma bilincinin oluşturulması ve yaygınlaştırılmasına değinen Hatay Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ergin, “Dünya nüfusu, doğal kaynakların sınırlı oluşu ve aşırı derecede sorumsuz kullanılması sonucu artan sorunların uluslararası boyutlara ulaşması neticesinde, canlı yaşamını doğrudan tehdit etme noktasına gelmektedir. Bu nedenle tüm insanlığın ortak yaşam alanı olan çevrenin korunması ve vatandaşların bilinçlendirilmesi gerekmektedir. Doğa ve çevreye karşı hepimizin sorumlulukları vardır. Sağlıklı yaşam sürdürülebilmemiz için sağlıklı bir çevre yaratmamız ve buna sahip çıkmamız gerekir. Bizlere düşen görev birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, havasıyla, doğasıyla ve hoşgörü kenti olması ile dünyada örnek şehrimiz Hatay’da daha temiz ve sağlıklı ortamlar sağlayabilmemizdir. Çevre gelecek nesillerin bizlere emanetidir. Herkesin daha temiz ve sağlıklı bir çevrede yaşamasını dileyerek Dünya Çevre Haftası’nı kutluyorum” ifadelerini kullandı.
 
Çevre Gelecek Nesillerin Bize Emanetidir videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet