Skip Navigation Links

Sınıf Boş Kalplerde Ahmet Cebeci..

Hatay'ın İskenderun ilçesinde Beş Temmuz İlkokulu velilerinin organize ettiği günübirlik gezi dönüşü yaşanan kazada hayatını kaybeden

Sınıf Boş Kalplerde Ahmet Cebeci..Web
TV

Gündem   A+a-

Hatay'ın İskenderun ilçesinde Beş Temmuz İlkokulu  velilerinin organize ettiği günübirlik gezi dönüşü yaşanan kazada hayatını kaybeden ilkokul öğretmeni Ahmet Cebeci'nin öğrencileri, okula gelerek öğretmenleri için yazdıkları mektubu okudu.

Kazanın ardından 14 kişinin hayatını kaybettiği Beş Temmuz İlkokulu’nda yas vardı. Okul boş, veliler ve öğretmenler hala şoktaydı. Yaygın medyadan bir çok kanal Beş Temmuz İlkokulu’ndan canlı yayın yaptı. Üzüntünün ve acının tarifinin mümkün olmadığı Beş Temmuz İlkokulu’nda acılar öğrencilerin duygularıyla katlandı.

Halbuki sosyal medyada dolaşan bir video, Aslantaş Barajı pikniğinin neşesini, öğrencilerle öğretmen Ahmet Cebeci’nin mutluluğunu gözler önüne seriyordu.

Görgü tanıklarının ifadelerine göre, Ahmet öğretmen kazadan sağ kurtulduktan sonra midibüste bulunanları kurtarmak için sulama kanalına daldı. Araçta sıkışanların 3'ünü kurtarmayı başaran Ahmet öğretmen 4'üncü kez suya daldı, ancak bir daha çıkamadı.

Şimdi ise Ahmet Cebeci ve bir çok öğrencisi ile bir çok velisi artık kalplerde yaşayacak.

Beş Temmuz İlkokulu 3. sınıf öğrencilerinin sıraları bu gün boştu. Veliler ve öğretmenler sınıfta duygu dolu anlar yaşarken, öğrenciler de okul dışında öğretmenleri için yazdıkları son mektubu okudu. Beş Temmuz İlkokulu öğrencisi Aşina Bedir, hazırladığı mektupta kalbin içerisine öğretmen Ahmet  Cebeci'nini ismini yazarak, "Öğretmenimizi çok seviyoruz. Nasıl oldu böyle bir şey çok üzgünüz hala inanamıyoruz." dedi. 4-G sınıfı öğrencisi Sultan Dönmez de "Hocalarımızı ve arkadaşlarımızı böyle bir kazada kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Onları çok seviyoruz ve hiçbir zaman unutmayacağız." ifadelerini kullandı.

İskenderun Kaptan Mehmet Paşa Camii’ndeki cenaze namazı için ise Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu ve Veliler hep birlikte okuldan ayrıldılar. 

Öğrenci, veli ve meslektaşları tarafından çok sevilen biri olan  Sınıf Öğretmeni Ahmet Cebeci'nin cenazesi 07 Haziran Salı Günü ikindi namazını müteakip İskenderun Hamidiye Camiinden kaldırılacak.

 

 

 

 

Sınıf Boş Kalplerde Ahmet Cebeci.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet