Skip Navigation Links

Hatayspor'un Geleceği Emin Ellerde..

Hatayspor, olağanüstü kongresini 3 Haziran Cuma günü gerçekleştirdi.

Hatayspor'un Geleceği Emin Ellerde..

Spor   A+a-

Hatay’ın en köklü profesyonel spor kulüplerinden olan ve bu sezon sıkıntılı günler geçirmesine rağmen son maçlarda ortaya koyduğu performansla lige tutunan Hatayspor, olağanüstü kongresini 3 Haziran Cuma günü gerçekleştirdi.
 
HATAYSPOR OLAĞANÜSTÜ KONGRESİ HATMEK’TE GERÇEKLEŞTİ
 
Hatay Meslek Edindirme Kursları(HATMEK) Toplantı Salonu’nda gerçekleşen kongreye Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın yanı sıra HBB Başkan Vekili ve Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven, Hatayspor Başkanı Aydın Toksöz, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO) Başkanı Hikmet Çinçin ile Hatayspor Yönetim Kurulu Üyeleri katılım gösterdi.
 
BAŞKAN SAVAŞ HATAYSPOR’UN GELECEĞİNE UMUTLA BAKIYOR
 
Spora verdiği önemle Hatay’ı spor şehri yapan ve Hatayspor’un içinde bulunduğu durumdan çıkarak eski başarılı günlerine dönmesi gerektiğini vurgulayan HBB Başkanı Savaş, olağanüstü kongrede yaptığı konuşmasında; “Hatayspor’un var olan 14 milyon liralık borçlarını her geçen gün azaltıyoruz. Şirketleşme yolunda borcun olmadığı bir kulüp olmalı. Hatayspor’un en kısa zamanda düzlüğe çıkması lazım. Geldiğimiz nokta ile bunu birlikte başardığımızı söyleyebilirim” diyerek Hatayspor’un geleceğine umutla baktığını ifade etti.
 
HATAYSPOR İÇİN BİRLİK OLMA ZAMANI
 
Hatayspor’un başarısı için herkesin destek olması gerektiğini belirten Başkan Savaş, “Hatayspor için herkesin desteğine ihtiyacımız var. Kimi parasıyla kimi duasıyla kimi de fitne fesat çıkarmadan köstek olmayarak destek olur. Biz kimsenin başarısız olmasını istemediğimiz gibi hiç kimsenin de Hatayspor’a köstek olmasını istemiyoruz. Biz her zaman herkesin başarılı olmasını istedik. Bunu isterken de Hatay’ın başarısını düşündük. Gün birlik olma günüdür.” ifadelerini kullanarak birliktelik mesajı verdi.
 
BAŞKAN SAVAŞ: SPORU SİYASET ÜSTÜ GÖREN ANLAYIŞIMIZ DEVAM EDECEK
 
Konuşmasının devamında Hatayspor’un önümüzdeki sezonunu da değerlendiren HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, “Bugün burada seçilecek yeni yönetim kurulunun işi biraz zor olacak; ancak biz köklü kulübümüz Hatayspor’un başarılı olması için proje üretmeye devam ediyoruz. Ürettiğimiz projeleri ilgili makamlarla paylaşıyoruz. Bugüne kadar hiçbir zaman sporu siyasete karıştırmadık. Bundan sonra da karıştırmayacağız. Sporu siyaset üstü gören anlayışımız artarak devam edecektir. Bunun için de herkesten aynı hassasiyeti bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
 
BAŞKAN SAVAŞ’TAN GERÇEK HATAYSPORLULARA TEŞEKKÜR
 
Olağanüstü kongrede yaptığı konuşmasını Hatayspor’a destek sunan herkese teşekkür ederek tamamlayan Başkan Savaş, “Zor günlerde takımından vazgeçmeyerek, takımın başarısı için alacaklarından feragat ederek destek olan herkese teşekkür ederim. Bu arkadaşlar gerçek Hataysporlu olduklarını kanıtlamıştır” Hatayspor markasının her geçen gün yukarıya taşınacağını belirtti.
 
HATAYSPOR’UN YENİ BAŞKANI SERDAR GÜVEN
 
Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’ın bu güzel temennilerinden sonra Hatayspor’un olağanüstü kongresine geçildi ve yapılan seçimde başkanlığa HBB Başkan Vekili ve aynı zamanda HBB Spor Kulübü Başkanı Serdar Güven seçildi.
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet