Skip Navigation Links

Mithatpaşa’nın Çalışkan Arıları’ndan Muhteşem Gece

İskenderun Mithatpaşa İlkokulu 4-C sınıfı öğrencileri muhteşem bir mezuniyet töreniyle öğretmenleri Yılmaz Vurucu ve okullarına veda ettiler.

Mithatpaşa’nın Çalışkan Arıları’ndan Muhteşem GeceWeb
TV

Eğitim   A+a-

Arsuz Çamlıyer Restoran’da düzenlenen mezuniyet gecesine katılan veliler, daha dün gibi hatırladıkları evlatlarının sınıfa girmek istemedikleri birinci sınıf anılarıyla birlikte mezuniyetlerinin mutluluğunu yaşadılar. 
İskenderun Mithatpaşa İlkokulu Müdürü …, okul aile birliği başkanı ve velilerin katıldığı törende duygusal bir konuşma yapan 4-C sınıfı öğretmeni Yılmaz Vurucu, Çalışkan Arılar diyerek seslendiği öğrencilerinden ayrılmanın üzüntüsünü yaşarken, mezun etmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi.
Okul Müdürü Berivan Kuyubaşıoğlu da yaptığı konuşmada, başarılı eğitimci Yılmaz Vurucu’nun Mithatpaşa ilkokulunun da gururu olduğunu hatırlatarak, yetiştirdiği öğrencilerin de hayatta başarılı olacaklarına olan inancını ifade etti.
Mezun öğrencilerin gösterileri ve okudukları İngilizce şarkılarla devam eden mezuniyet töreni, mezuniyet belgelerinin alınması ve kep atma töreniyle de renklendi. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mithatpaşa’nın Çalışkan Arıları’ndan Muhteşem Gece videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet