Skip Navigation Links

Bu Gecede Şiirler Bile YÜKSELİŞ'e Geçti

İskenderun Özel Yükseliş Koleji Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen dayanışma gecesi Ahmet Selçuk İlkan'ın şiirleri ile gönüllere kazındı.

Bu Gecede Şiirler Bile YÜKSELİŞ'e GeçtiWeb
TV

Magazin   A+a-

İskenderun Özel Yükseliş Koleji Okul Aile Birliği tarafından düzenlenen dayanışma gecesi Ahmet Selçuk İlkan'ın şiirleri Bahar Türkkan'ın şarkıları ile gönüllere kazındı.
Eğitimin Yükselen Değeri sloganı ile İskenderun'da eğitim öğretim hayatını sürdüren Özel Yükseliş Koleji Okul Aile birliği tarafından düzenlenen dayanışma gecesi renkli görüntülere sahne oldu. Bugüne kadar yüzlerce şarkının bestesini yapan ve Türk müzik tarihine damga vuran bir çok eserin söz yazarı olan ünlü bestekar Ahmet Selçuk İlkkan'ın ve Türk Halk müziğinin Türkiye'ce ünlü başarılı isimlerinden olan Bahar Türkkan'ın sahne aldıkları gece muhteşemdi. Yükseliş Koleji Kurucuları Nuri Üysen ve Yılmaz Tunç'un yanı sıra Belen belediye Başkanı Adnan Vurucunun'da katıldığı gecede konuşan Nuri Üysen geceyi hazırlayan okul aile birliği başkan Işılay Bölücü  ve üyelerine teşekkür etti. İskenderun'da Eğitimi yükselişe geçirmek için yola çıktıkları günden bu güne kadar emeği geçen öğretmenlerine çalışanlarına velilerine teşekkür eden Nuri Üysen Özel Yükseliş Kolejine yeni yapılacak bina ile eğitim kalitesini artıracaklarını söyledi.  Yapılan konuşmaların ardından ilk olarak Ahmet Selçuk İlkkan sahne aldı.Nuri Üysen ile olan dostluğunun baki olduğuna vurgu yapan İlkkan İskenderun'da ve Yükseliş Kolejinin gecesinde olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek şiirlerini ve şarkılarını Yükseliş koleji davetlileri için seslendirdi. İlkkan ayrıca Yükseliş kolejine şarkı besteleyeceğinin sözünü verdi. Gecenin ikinci sanatçısı Bahar Türkkan ise güzelliği ve zerafeti ile olduğu gibi sesi ile davetlileri büyüledi. Yeni ve eski albümünün yanı sıra Türk müziğinin bir birinden güzel şarkılarını Yükseliş koleji davetlileri için seslendiren Türkkan geceye renk kattı. 
 
 
 
 
Bu Gecede Şiirler Bile YÜKSELİŞ'e Geçti videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet