Skip Navigation Links

'Kuytul, Halkı Kin Ve Öfkeye Sürüklüyor, Laiklik Düşmanı'

Hatay'da CHP'li eski Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Şirin, Furkan Vakfı Kurucusu Alparslan Kuytul hakkında İskenderun Cumhuiyet Başsavcılığı'na

'Kuytul, Halkı Kin Ve Öfkeye Sürüklüyor, Laiklik Düşmanı'

Gündem   A+a-

Hatay'da CHP'li eski Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Şirin, Furkan Vakfı Kurucusu Alparslan Kuytul hakkında İskenderun Cumhuiyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

İskenderun Adliyesi önünde gazetecilere açıklamada bulunan Mahmut Şirin, geçtiğimiz hafta ilçede ki tren garı'nda Furkan Vakfı tarafından düzenlenen programda Alparslan Kuytul'un halkı kin ve öfkeye sürüklediği gerekçesiyle suç duyurusunda bulunduğunu söyledi.

Furkan Vakfı Kurucusu Alparslan Kuytul'un laiklik düşmanı olduğunu öne süren Şirin, şöyle konuştu; "Kuytul, İskenderun'da yapmış olduğu basın açıklamasında, 'beşeri hiçbşir ideolojiyi kabul etmiyoruz. Onların laikliğini de kabul etmiyoruz ve reddediyoruz'dedi. Burası Türkiye Cumhuriyeti. burası laik, sosyal bir hukuk devleti. Ülkenin yönetim biçimi, sınırları, bayrağı belli. Ülkemizin yönetim biçimi ve vatanın bölünmez bütünlüğü Türkiye Cumhuriyeti'nin ilelebeti açısından bu konuşma laikliğe karşı yobazca ve gerici bir konuşmadır. Bundan ötürü Furkan Vakfı'nın Kurucusu Alpaslan Kuytul hakkında laiklik düşmanı olduğu için, halkı kin ve öfkeye sürüklediği için, bir kesmi diğer bir kesme kırdırmaya çalıştığı için İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundum" dedi. 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Toplam (1) adet yorum var.
mehmet 2 Haziran 2016 Perşembe
BU DUNYA ALLAHIN MI EVET..EN IYI BILEN ALLAH MI EVET..ALLAHIN DEDIGI OLSA EN IYISI OLMAZMI EVET...EEEEE O ZAMAN NEDEN KACIYORSUN ISLAMDAN....ATEISTMISIN YOKSA
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet