Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

İskenderun Halkı İçme Suyuna Kavuşacak..

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun halkının kısa bir süre sonra içme suyuna kavuşacağını belirtti.

İskenderun Halkı İçme Suyuna Kavuşacak..

Gündem   A+a-

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, DSİ ve Karayolları bölge müdürlüğünden gelen yetkililer ile birlikte İskenderun'a gelecek olan içme suyu çalışması kapsamında Sarıseki Mersin çayı içerisinde bulunan boru hattının yolun üst kısmına alınması ile ilgili çalışmaları yerinde inceledi.
Başkan Seyfi Dingil, Sarıseki Mersin çayı içerisinde bulunan su boru hattının olası bir selde zarar görmemesi için yolun üst kısmına alınması ile ilgili çalışmaların son aşamada olduğunu belirterek, ”Bizlerde bu konuda belediye olarak yoğun bir çaba sarf ettik. Arıtım tesisinden İskenderun’a gelen bu su boru hattının bir zarar görmemesi için bir süredir çalışma yürütüyorduk. Allah’a şükür çalışmalar son aşamaya geldi.” dedi.
Kamu Kurum ve kuruluşlarla diyaloğun önemine değinen Başkan Seyfi Dingil,” Göreve geldiğimiz ilk günden bugüne kadar halka hizmet noktasında elimizden geleni yaptık. Bu sorunun da ortadan kalkması için büyük gayret gösterdik. İlgili yetkililerle sık sık bir araya geldik. Hepimizin amacı halka hizmet etmek. Kısa bir süre sonra halkımız çeşmeden içme suyu içecek. Böylelikle büyük bir sorun ortadan kalkacak” şeklinde konuştu. 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş