Skip Navigation Links

Erdinç Otel Arsuz’da Yaza Hazır.. Peki Siz Hazır mısınız ?

Hatay’ın değil sadece Türkiye’nin bir incisi Arsuz.. Hayatın gün doğumu ve gün batımından ibaret olmadığı,

Erdinç Otel Arsuz’da Yaza Hazır.. Peki Siz Hazır mısınız ?Web
TV

Ekonomi   A+a-

24 saat neşe, mutluluk ve heyecanın sonuna kadar yaşandığı Arsuz, 2016  Yaz sezonuna hazır.
Bakir sahilleri ve koylarıyla mavinin her tonuyla yeşilin her tonunun yüzyıllardır süren aşkla sarmaş dolaş olduğu ender güzellikleri bağrında yaşatan Arsuz, ilk kez görenlerin aşkla bağlandıkları güzeller güzeli bir tatil merkezi. 


Turizm hedefiyle güzel yarınlara emin adımlarla ilerleyen Arsuz’da yerli ve yabancı turistlerin birinci adresi ise Erdinç Otel..
Aileniz ve sevdiklerinizle nezih bir otel konforunda eşsiz bir tatil yapmak için ideal imkanlara sahip olan Erdinç Otel, yüzme havuzu, manzaralı ferah odalarıyla tatilcileri ağırlamanın mutluluğunu yaşıyor.


Üç ayrı seçenekle tatilcilere en uygun fiyatla en güzel tatili sunan Erdinç Otel, Arsuz’un doyumsuz güzellikleriyle bütünleşen Cafesinde de haftanın yedi günü canlı müzik hizmeti veriyor.


Üç ayrı apart seçeneği sunan Erdinç Otel, odalarının tamamında klimaları, tüm apartlarında ise kendinizi evinizde hissettirecek tüm ayrıntılar mevcut.


Deneyimli kadrosu, müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı, her keseye uygun fiyat politikası, Arsuz’un muhteşem deniz ve dağ manzarasıyla 4 yıldır hizmet veren Erdinç Otel, müşterilerinin memnuniyetiyle sadece yaz aylarında değil, yılın 12 ayı büyük ilgi görüyor.


Yaptığı yatırımlarla adından sıkça söz ettiren İşadamı Münir Tultak, otel yatırımının ardından Erdinç Spor Center’la da Arsuz ekonomisine katkı vermeye devam ediyor.


Başarılı ve cesur yatırımcı Münir Tultak’ın Erdinç Otel ve Spor Center’la yaptığı çıkışlar ise bölge halkı ve de turistlerden de büyük takdir topluyor.


Hatay’ın Büyükşehir ve Arsuz’un da ilçe olmasının ardından cesur yatırımlarını art arda hayata geçiren Erdinç Otel ve Spor Center sahibi Münir Tultak, büyükşehir ve Arsuz Belediyeleri’nin bölgeye yaptıkları hizmetlerin turizm potansiyelinin artmasına ciddi katkı sunduğunu söylüyor.


Yakında Arsuz’un kanalizasyon altyapısının yapılmasıyla birlikte 5 yıldızlı otel yatırımlarının da hız kazanacağına olan inancını dile getiren Tultak, Arsuz’daki mevcut yatak sayısının ihtiyacı karşılamaya yetmediğine vurgu yaptı.


Birkaç yıl sonra Arsuz’un Türkiye’nin en gözde turizm merkezlerinden birisi olacağına olan inancını dile getiren Münir Tultak, Hatay Büyükşehir ve Arsuz Belediyelerinin yatırımlarının ilçenin gelişmesine büyük katkı sunduğunu söyledi.

Erdinç Otel Arsuz’da Yaza Hazır.. Peki Siz Hazır mısınız ? videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet