Skip Navigation Links

Ulaşımdaki Sorunlara Hızlı Çözümler

HBB Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler Defne ilçesine bağlı Bostancık Mahallesi’nde beton- asfalt çalışmalarına başladı.

Ulaşımdaki Sorunlara Hızlı ÇözümlerWeb
TV

Gündem   A+a-

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın 15 ilçeye eşit hizmet parolası ile HBB ekipleri il genelinde gerçekleştirdiği bakım, onarım ve yol yapım çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. HBB Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler Defne ilçesine bağlı Bostancık Mahallesi’nde beton- asfalt çalışmalarına başladı. 
DEFNE İLÇESİ BOSTANCIK MAHALLESİ YOLUNDA BETON ASFALT ÇALIŞMALARI BAŞLADI 
İl genelinde güvenli bir ulaşım sağlamak ve vatandaşları rahatlatmak amacıyla çalışmalarını özverili ve kararlı bir şekilde sürdüren HBB ekipleri, ihtiyaçlar doğrultusunda bakım, onarım ve yeni yol yapım çalışmalarıyla sorunları en aza indirme yolunda önemli mesafeler kat ediyor. Mevsim koşullarının etkisiyle bozulan ve kullanılamaz hale gelen yolları kent estetiğine yakışır bir görünüme kavuşturmak amacıyla seferber olan ekipler, yaptığı beton asfalt çalışmalarıyla can ve mal güvenliğini olumsuz etkileyecek her koşulu ortadan kaldırmayı hedefliyor. Başlattığı çalışmalarla Bostancık'ta mahalle sakinlerinin takdirini kazanan HBB ekipleri, çalışmalarının en kısa süre içerisinde tamamlanacağını bildirdi. 
MAHALLE SAKİNLERİNDEN, İNSAN ODAKLI SOSYAL BELEDİYECİLİK İLKELERİYLE HAREKET EDEN BAŞKAN SAVAŞ'A TEŞEKKÜR 
Yeni yollarına kısa süre içerisinde kavuşacak olan mahalle sakinleri, problemlerini hızlı bir şekilde çözüme kavuşturan ve halkına verdiği değerle onlara yakışanı yapma düşüncesi ile hareket eden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a ve HBB ekiplerine teşekkür ettiler.
Ulaşımdaki Sorunlara Hızlı Çözümler videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet