Skip Navigation Links

Bergamot Çiftlik İskenderunluların Hizmetinde

Bergamot Çiftlik, ‘Ayaküstü Kahvaltılık’ konseptiyle İskenderunluların hizmetine girdi.

Bergamot Çiftlik İskenderunluların Hizmetinde

Ekonomi   A+a-

Bergamot Çiftlik, geçtiğimiz hafta sonu İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, İskenderun Bakkallar ve Bayiiler Odası Başkanı Mustafa Çöloğlu, 1 nolu Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanı Şaban Kekeç, Payas Esnaf Kefalet Başkanı Ali Oğuz, TÜMSİAD Hatay Şube Başkanı Doğan Gülsüren ve yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Genç girişimci Ali Serkan Haddur’un işletmeciliğini yaptığı Bergamot Çiftlik Yenişehir Mahallesi 19. Sokak no:19’da İskenderun halkına şarküteri ve ayaküstü kahvaltılık olarak hizmet vermeye başladı.

Bergamot Çiftlik’in açılış kurdelesini İTSO Başkanı Yılmaz ve TÜMSİAD Hatay Şube Başkanı Gülsüren ile işletmeci Ali Serkan Haddur birlikte kesti.

Açılış öncesi kısa bir konuşma yapan İTSO Başkanı Yılmaz, İşletmeci Haddur’a hayırlı kazançlar dilerken; “Bir işyerini açmak çok önemli ancak onu devam ettirmek daha da önemli. Bizim ve halkımızın da desteğiyle inşallah Bergamot Çiftlik sektöründe başarılarla yoluna devam edecektir. Bu anlamda Genç Girişimcimiz Serkan Haddur kardeşimize bol kazançlar diliyorum. Bergamot Çiftlik İskenderunlulara hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

Başkan Yılmaz ve konuklar kurdele kesimi sonrası işletmeyi gezerek kahvaltılık ürünlerin tadına bakarak ürünler hakkında Haddur’dan bilgiler aldı.

İşletmeci Haddur, Hatay’a özgü şarküteri ürünleriyle birlikte, çeşitli yörelere has organik ürünleri de satışa sunduklarını ifade ederek, açılışlarında kendilerini yalnız bırakmayan konuklara teşekkür etti.

 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet