Skip Navigation Links

Belen Kaymakamlığı : 3 İGC : 1

İskenderun Gazeteciler Cemiyeti, Belen Kaymakamlığı Spor'a 3-1 yenilerek liderlik koltuğunu Meydan Mahallesi Yardımlaşma Derneği Spor'a kaptırdı.

Belen Kaymakamlığı : 3     İGC : 1

Spor   A+a-

Hatay Büyük Şehir Belediyesi tarafından organize edilen Futbol Turnuvası Körfez Grubu (B) grubunda lider durumda olan İskenderun Gazeteciler Cemiyeti, Belen Kaymakamlığı Spor'a 3-1 yenilerek liderlik koltuğunu Meydan Mahallesi Yardımlaşma Derneği Spor'a kaptırdı.
İskenderun 5 Temmuz dış sahasında yapılan karşılaşmada Belen Kaymakamlığı Spor'u galibiyete taşıyan golleri Fatih Güler (2) ile İbrahim Kurt atarken, İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Futbol takımının tek golünü penaltıdan Mehmet Çetin attı.
Bu grupta, 14 Puan ile Meydan Mahallesi Yardımlaşma Derneği Spor liderliğe yükselirken, İskenderun Asaş Spor ile Gazeteciler Cemiyeti takımları 13'er puanı bulunurken, Belen Kaymakamlığı takımı da puanını 10'a yükseltti.
32. Düzenlenen Erhan Aksay Futbol Turnuvasında Meydan Mahallesi Yardımlaşma Derneği ile İskenderun Gazeteciler Cemiyeti takımlarının ligin son haftasında yapacağı karşılaşmanın sonucu ise daha şimdiden konuşulmaya başlandı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet