Skip Navigation Links

HBB’den Vatandaşlara Etli Pilav İkramı

HBB, mübarek cuma günü ile birleşen Habib-i Neccar anmasında vatandaşlara pilav ikramında bulundu

HBB’den Vatandaşlara Etli Pilav İkramıWeb
TV

Gündem   A+a-

Manevi günlerde Hatay halkının duygularına ortak olan ve maneviyatı yüksek kıymetli anlarda Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın hassas tutumunun bilinciyle hareket eden HBB ekipleri, Habib-i Neccar Hazretlerini Anma Etkinlikleri çerçevesinde 27 Mayıs Cuma günü vatandaşlara etli pilav ikramında bulundu.
HRİSTİYAN OLMASINA RAĞMEN ADI BİR CAMİYE VERİLEN HABİB-İ NECCAR RAHMETLE ANILIYOR
HBB ekipleri, kılınan Cuma namazı sonrası Ulu Cami, Habib-i Neccar, Hatice Ana, Fahri Öksüz ve Mustafa Kemal Üniversitesi Kampüs camilerinde gerçekleştirdiği etli pilav ikramıyla mübarek günün maneviyatını ve bereketini vatandaşlarla paylaştı.
İlimizin en önemli manevi değerlerinden biri olan Habib-i Neccar Hazretleri’ni anma etkinlikleri vesilesiyle camilerde ikramda bulunan ekipler, örnek yaşamıyla insanlığa yol gösteren ve Hristiyan olmasına rağmen adı bir camiye verilecek kadar değerli olan Habib-i Neccar’ın sevgisini ve hoşgörüsünü yansıttılar.
VATANDAŞLARIN MANEVİ DUYGULARINA ORTAK OLAN BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR
Mübarek Cuma günü ile birleşen sevabı bol özel günde HBB ekiplerinin ikramıyla karşılaşan vatandaşlar, farklı inançlara duyduğu saygı çerçevesinde hareket eden ve bir anlamda manevi duyguların yoğun olarak yaşanmasına vesile olan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a teşekkürlerini ilettiler.
 
HBB’den Vatandaşlara Etli Pilav İkramı videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet