Skip Navigation Links

CHP'li Vekil Dudu'dan Arsuz Köylerine Çıkarma..

Dudu köylere hizmet konusunda eksikliklerin bir an önce giderilmesi için çalışacaklarını söyledi.

Gündem   A+a-

 
CHP’li Vekil Dudu’dan Arsuz Köylerine Çıkarma..
Chp Hatay Milletvekili Av. Mevlüt Dudu beraberinde İlçe başkanı İbrahim Çolakoğlu , Gökmeydan Belediye Başkanı Necim Bozkurt, Madenli Bld. Bşk. Süleyman Kiremitçi, Üçgüllük Bld. Bşk Bedii Palta ile birlikte Madenli Beldesi esnafını, Beyköy, Hacıahmetli, Höyük, Arpagedik ve Avcılarsuyu köylerine ziyarette bulunarak muhtarlar ve vatandaşlarla biraraya geldi.
Burada muhtarlardan bilgi alan Dudu köylere hizmet konusunda eksikliklerin bir an önce giderilmesi için çalışacaklarını söyledi.
Özellikle bölgemizin doğal güzelliğine dikkat çeken Dudu, “İskenderun turizmden yeteri kadar pay alamamaktadır.Bölgemizin tarihi ve kültürel mirasların tanıtımıyla gerek yerli gerek yabancı turist artışı sağlanması için projeler üretmeliyiz. Gelecek misafirlerimizi ağırlayacağımız tesislerin, plajların çoğalması deniz, yayla turizmine gerekli katkıların sağlanarak gerek kentimizden gerek başka kentlerden vatandaşları bölgemize çekmek için projeler üretmeli ve bunları hayata geçirilmesi sağlanmalıdır. Rekabetin artması kaliteyi de beraberinde getirecektir. Bu konuda yatırımcıyı teşvik etmek gerekli olanakları sağlamak hepimizin öncelikli görevi olmalıdır” dedi.
Çiftçilerin ve sebze meyve üreticilerinin sorunlarına da dikkat çeken Dudu, Atatürk'ün ''Milletin efendisi'' dediği çiftçi perişan. Bankaların çiftçiyi tefeciden kurtarıyoruz diye açtıkları kredileri ödeyemeyenlerin tarlasına evine ve traktörüne el koyduğunu belirterek , çiftçi yıllardan beri süre gelen yanlış politikalar sonucu nefes alamaz duruma gelmiştir. Üretici ve tüketici arasındaki fiyat farkının kapatılabilmesi, üreticilerin pazarlamada sıkıntı yaşamadan emeğini karşılığını almaları, tüketicilerin de bu ürünleri uygun fiyatla tüketmesinin sağlanması noktasında, üretici ve tüketiciler örgütlenmeli, ürünlerin üreticiden tüketiciye kadar olan tüm pazarlama zincirinde yer alan tüm taraflar gereken hassasiyeti göstermesi gerekmektedir dedi.Muhtarlar ve vatandaşlarda milletvekili Duduya görevinde başarılar dileyerek ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.


Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet