Skip Navigation Links

Yargı Akademi'den Tarihi Başarı..

İskenderun Yargı Akademi Kurucu Müdürü ve hocaların hocası Kemal Bereketoğlu, Pazar günü yapılan KPSS’de çıkan 16 sorunun 13’ünde nokta atışı yaptı.

Yargı Akademi'den Tarihi Başarı..Web
TV

Eğitim   A+a-

İskenderun eğitim camiasında hocaların hocası olarak da tanınan Kemal Bereketoğlu, geçen hafta Pazar günü yapılan KPSS’de çıkan 16 sorunun 13’ünde nokta atışı yaptı.

Hatay’ın İskenderun İlçesinde 1987’den bu yana kurumsal anlamda birçok dershanelerde görev yapan, eğitim camiasında hocaların hocası unvanıyla da tanınan İnkılâp Tarihi ile Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi Öğretmeni Kemal Bereketoğlu, geçen hafta Pazar günü yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavı’nın Tarih bölümünde çıkan 16 sorunun 13’üne nokta atışı yaptı.

İskenderun Yargı Akademi Kurucu Müdürü Kemal Bereketoğlu, öğrencilerine KPSS öncesi altını çizerek verdiği 16 sorunun sınavda 13’ünün çıkmasıyla yüzde 80 üzeri başarı sağladı.

Yargı Akademi ile İskenderun’da başarıya kurumsal ve sistematik bir şekilde yüzlerce bireyin kariyer edinmesi ve mesleğe başlamasına önemli katkıda bulunduklarını belirten Bereketoğlu, misyonunu ve vizyonunu açıkladı.

Tarihi sevdiren Tarih Öğretmeni Bereketoğlu yaptığı açıklamada şunları ifade etti: “Baya uzun zamandır bu mesleğin içindeyim kurumsal anlamda birçok dershanede görev yaptım. Çevrede beni tanıyan ve bilen herkesin hocaların hocası dediği tarih hocası olarak bugünlere kadar geldim. Geçmiş yıllardan bugüne gerçekten bu sektörde çok büyük hizmetlerim olduğuna inanıyorum.

Yetiştirmiş olduğum birçok talebemin öğretmen olarak dershanelerde veya farklı okullarda görev yapması ve onların hala ‘hocam tarihi bize siz sevdirdiniz’ demeleri en büyük gururum olmuştur. Bunun dışında başka bir beklentim hiçbir zaman olmadı.

Başarının Haklı Gururunu Yaşıyorum

İlk kez bu 2015-2016 sezonunda Yargı Akademi Dershanesini devir aldıktan sonra kendi kurumuma hizmet etme ile ilgili bir faaliyet içerisindeyim ve bu sezon içerisinde Pazar günü yapılan KPSS’ye sonuçlarına bakıldığı zaman; çalışmalarımızın karşılığını başarıyla almanın haklı gurunun yaşıyorum.

KPSS’de 16 sorunun 13’ünde nokta atışı yapmamın hakikaten inanılmaz bir mutluluğu içersindeyim. Talebelerimize altını çizerek şu çıkacak, bu çıkacak dediğimiz İnkılâp Tarihi dersleri içerisinde koca bir dereye benzeyen konular içerisinde öne çıkardığımız birçok sorunun sınavda çıkması uzmanlığımızı ortaya koymakta.

25 yıllık deneyimim, hizmetlerim ve Yargı Akademi olarak kaliteli ve uzman kadromuzla çok daha çok güçlü olarak devam ediyoruz. Tüm eksikliklerimizden, hatalarımızdan ders çıkararak çok daha özenli sezon hazırlığı yapıyoruz. Özetle şu şekilde belirtmek istiyorum ki, Kamu Personeli Seçme Sınavı’yla ilgili sınav sonrası bu başarının gelecek yıllara artış göstererek devam edeceğine inanıyorum.

Bu zamana kadar dershane hayatımda defalarca kez %60-%70’lerin altına inmediğim için nokta atışı ile tanınan bir hoca oldum. Başarımı ilk kez deşifre etmeme gelince de,  Tüm İskenderun halkının da bildiği gibi bu sektörün çok kirletildiği bir zamanda yaşıyoruz. Bu kirletilmiş zamanda yalanla dolanla değil bazı net somut gerçeklerle ortaya çıkmayı gerekli gördüğüm için bu açıklamada bulunuyorum.

Bugüne kadar ki başarılarımın çok üstünde bir başarı olduğuna inandığım, %90’lık bir nokta atışı yakaladım ve faydasını gören, bunun en canlı şahitleri ve derslerimize katılan talebelerimiz oldu.  

Gelecek yıllarda önümüzde ki 2016-2017 sezonuna çok daha güçlü bir kadroyla hazırlanıyoruz. En üst düzeyde hocaların olmasına dikkat ederek alanında en iyi hocalarla çalışıyoruz. Tek amacımızın hizmet olduğunun tekrar altını çiziyorum.

Yargı Akademi'den Tarihi Başarı.. videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet