Skip Navigation Links

Aşklarına Yıldızlar da Şahit Oldu ..

Gizem İnan – Enis Taner Ömür Boyu Mutluluğa Yelken Açtılar..

Aşklarına Yıldızlar da Şahit Oldu .. Web
TV

Magazin   A+a-

Hatay’ın iki saygın ve sevilen ailesi İnan ve Taner ailelerinin evlatları İçmimar Gizem İnan ile ABD’de özel bir bankada borsa uzmanı Enis Taner’le muhteşem bir düğün töreniyle dünya evine girdi.
İnan Yapı Market’in sahibi İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyesi Ali İnan ile Fedva İnan’ın güzel kızları İçmimar Gizem İnan ve Uzun yıllar ABD’de yaşayan Petrol Mühendisi İrfan Taner ile İngilizce Öğretmeni Şükran Taner’in yakışıklı evlatları ABD’de Borsa Uzmanı Enis Taner’in muhteşem düğün törenleri uzun süre hafızalardan silinmeyecek kadar güzel hatıralar bıraktı. 
Mutlu çiftin düğün töreni kadar güzel kına geceleri ise Anemon Otel’de yapıldı. Davetliler için hazırlanan Hint Kınası sürprizi ile birlikte, güzel gelin İçmimar Gizem İnan’ın kız arkadaşlarıyla birlikte kaftanlarıyla salona giriş seramonisi çok beğenildi.
Gelin Gizem İnan’ın kız arkadaşlarıyla birlikte sergiledikleri çok beğenilen kaftanlı kına seramonisi sonrası duygusal anlar yaşanan kına yakma anları ise herkesi duygulandırmaya yetti. 
Kına merasimi sonrası ise dünürler Fedva-Ali İnan ile Şükran-İrfan Taner başta olmak üzere sahnede gece  vur patlasın çal oynasın tüm hızıyla devam etti. 
Gizem (İnan) Taner-Enis Taner çiftinin düğün törenleri ise İssos Otel’in kır düğün alanında yapıldı.
Davetlileri kır düğün alanının girişinde karşılayan dünürler Fedva-Ali İnan ile Şükran-İrfan Taner çifti ve evlatları, örnek bir misafirperverlik sergilediler. 
Düğün töreninin en duygusal anları ise güzel gelin İçmimar Gizem İnan’ın babası Ali inan’ın kolunda merdivenlerden indiği anlar oldu. Merdivenlerde canından çok sevdiği tek kızı Gizem İnan’la konuştuğu, mutluluğuyla birlikte çok hüzünlü olduğu davetliler tarafından gözlenen baba Ali İnan, damadı Enis Taner’e kızını vermeden önce doya doya öptü. 
Ve merdivenlerde tüm heyecan ve mutluluklarıyla davetlileri selamlayarak ilerleyen Gizem (İnan)-Taner-Enis Taner çifti ilk danslarını herkesin hayran bakışları arasında yaptılar. 
Mutlu çiftin nikahını ise Arsuz Belediyesi Yazıişleri Müdürü Rıdvan Devrim kıydı. Ömür boyu mutlu bir evliliğe “evet!” sözlerini güçlü bir şekilde veren Gizem (İnan) Taner- Enis Taner çifti, tüm davetlilerin ve şahitler İbrahim İnan, Ali Kenan İnan, Melda Sevinç, Anıl Taner, Seda Erin Taner, Jesica Taner’in huzurunda Belediye Yazıişleri Müdürü Rıdvan Devrim tarafından karı-koca ilan edildiler. 
Düğün töreninin en güzel anları ise gelin ve damatın arkadaşlarının yarattığı heyecan ve coşkulu anlar oldu. 
Müziğin bir an bile durmadığı düğün gecesinde Gizem (İnan) Taner- Enis Taner çiftinin mutluluklarına sadece davetliler değil, aynı zamanda yıldızlar da şahit oldu. 
Gizem (İnan) Taner- Enis Taner, düğün töreninin ardından ABD’de mutlu bir hayat sürecekler. 
Biz de 8. Gün Haber Web Tv ve 8. Gün Gazetesi olarak Gizem (İnan) Taner- Enis Taner çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Aşklarına Yıldızlar da Şahit Oldu ..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet