Skip Navigation Links

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürüne Veda

Yaş Haddinden emekli olan Dörtyol İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bedrettin Özkoç'a İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdür

Gündem   A+a-

LÇE MİLLİ EĞİTİM ŞUBE MÜDÜRÜNE VEDA

Sedat İSKENDEROĞLU / DÖRTYOL

Yaş Haddinden emekli olan Dörtyol İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Bedrettin Özkoç’a İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Mevlüt Erdal, Şamil Temiz, Dörtyol Öğretmenevi Müdürü Mücahid Bayar ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü çalışanları ve bazı okul müdürlerinin katılımıyla bir veda yemeği verildi.
1971 yılında ilk görev yeri olan Dörtyol’dan yurdun değişik yerlerinde 40 yıl hizmet verdikten sonra yaş haddinden emekli olan Şube Müdürü Bedrettin Özkoç’ a hizmetleri anısına bir plaket takdim eden Dörtyol İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan yemekli toplantıda bir açıklama yaparak; “Bugün bizim için hem hüzünlü hem de güzel bir gün. Çünkü aramızdan 1971 yılında göreve İlçemizde başlayan ve 40 yıllık hizmet süresinde ülkemizin değişik bölgelerinde hizmet verdikten sonra son olarak İlçe Şube Müdürlüğümüzden, yani göreve ilk başladığı yerden yaş haddi nedeniyle emekliye ayrılan Bedrettin Özkoç Hocamıza veda ediyoruz.” dedi. 1971 yılından Dörtyol’a Fen Bilgisi öğretmeni olarak ilk ataması yapılan Bedrettin Özkoç burada üç yıl görev yaptıktan sonra tayin istedi. 2000 yılında İlçemize tekrar dönen Özkoç burada Şube Müdürü olarak hizmet verdikten sonra yaş haddinden emekliye ayrıldı. Hizmet Plaketini İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan’ın elinden alan Şube Müdürü Bedrettin Özkoç’da yemekli toplantıda yaptığı açıklamada; “Bu güzel plaketi ömrüm boyunca en gözde bir yerde tutacağım. Hazırlanan bu etkinlikten ötürü herkese teşekkür ediyorum. Göreve başladığım ilk üç yıl Dörtyol’da çalıştıktan sonra 6 yıl Ortaokul Müdürlüğü, 11 yıl Öğretmen Enstitüsü Müdür Yardımcılığı ve 20 yıl’da şube müdürlüğü yaptım. Meslek hayatım boyunca hep doğruyu ve yasaları kendime ilke edindim. Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda Türk Milli Eğitiminin amaçlarını gerçekleştirmeye gayret ettim. 38 bine yaklaşan öğrenci sayısıyla Dörtyol eğitimdeki hedeflerin üstüne çıkmayı başarmış, okul öncesi eğitimde istenilen hedefe ulaşmış bir ilçedir. Bu bakımdan Dörtyol’a Hatay’ın eğitimdeki lokomotifi demek yerinde olacaktır. Tüm arkadaşlarıma hakkımı helal ederken arkadaşlarımdan da haklarını helal etmelerini istiyor, en derin saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.


 

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
Sag-Blok-Reklam
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet