Skip Navigation Links

Çevreci MMK Metalurji 2016 Hedeflerine Koşuyor ..

MMK Metalurji’nin Genel Müdürü Denis Kvasov, Türkiye ile Rusya arasında yaşanan krizden olumsuz etkilenmediklerine dikkat çekti.

Çevreci MMK Metalurji 2016 Hedeflerine Koşuyor .. Web
TV

Ekonomi   A+a-

Türkiye’deki en büyük yabancı yatırımlardan birisi olan MMK Metalurji’nin Genel Müdürü Denis Kvasov, Türkiye ile Rusya arasında yaşanan krizden olumsuz etkilenmediklerine dikkat çekti. 
Çevreci MMK Metalurji 2016 Hedeflerine Koşuyor .. 
İskenderun Körfezi’nde faaliyet gösteren Galvanizli yassı mamul ve boyalı yassı mamul olmak üzere iki adet ana ürün ile Türkiye ekonomisine katma değer üreten MMK Metalurji, Dünya Çevre Günü etkinlikleri çerçevesinde yaptığı çevre yatırımları hakkında bilgi vermek amacıyla toplantı düzenledi. 
MMK Metalurji Genel Müdürü Denis Kvasov, Hatay Büyükşehir Belediyesi Çevre Kontrol Dairesi Başkanı Ahmet Dolgun, Hatay Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nden şube müdürü Fevzi Aslan, Dörtyol Belediyesi Çevre Müdürü Mustafa Geyik, Satış Direktörü Mehmet Çakmur, Liman Direktörü Gürol Çetin, Sağlık Emniyet ve Çevre Yöneticisi Hakan Tanyeri, Çevre Mühendisi Mesut Atıcı, Kurumsal İletişim Uzmanı Didem Akçam ve Genel Müdür Asistanı Maria Sevinçli’nin katıldıkları kahvaltılı toplantı sonrası MMK Metalurji Tesislerinde Evsel Atıksu Arıtma Tesisi, Ters Ozmoz, Nötralizasyon, Toz toplama ve Geçici Atık Depolama Tesisleri gezildi. 
Denizi, havayı ve insan sağlığını olumsuz etkileyecek tüm kirliliklerden korunması için gerekli tüm çevre yatırımlarının yapıldığını belirten MMK Genel Müdürü Denis Kvasov, üretirken, ihracat yaparak Türkiye ekonomisine katma değer üretirken aynı zamanda bulundukları bölgenin doğal dokusunun zarar görmemesi için gerekli herşeyin yapıldığına vurgu yaptı. 
MMK Metalurji’nin çevre duyarlılığı ve çevre tesislerine yaptığı yatırımlar ile yeşil alan hassasiyetine vurgu yapılan toplantıda konuşan MMK Metalurji Genel Müdürü deniş Kvasov, Türkiye’nin İSO  500 listesinde ilk 50 içinde yer almanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtirken, Türkiye ile Rusya arasında yaşanan uçak düşürülmesi krizinden olumsuz etkilenmedikleri gibi üretim ve ihracat hedeflerini yakaladıklarına dikkat çekti.
Genel Müdür Denis Kvasov aynı zamanda Rusya ve Türkiye  halklarının birbirini çok sevdiğini hatırlatarak, “Halklarımız arasında herhangi bir anlaşmazlık yok. Rus halkı ne kadar dostane yaklaşıyorsa Türk halkı da aynı ölçüde dostane yaklaşıyor ve bizi bağlayan birçok şey var. Bence oluşan bu mevcut durum elbette ki iki ülkenin yararına olmuyor ve tabi ki en kısa sürede bu durumun çözümlenmesini diliyoruz.” Dedi. 
Türkiye’deki tüm şirketler gibi krizden etkilendiklerine dikkat çeken MMK Genel Müdürü Denis Kvasov, Türkiye ile Rusya arasındaki krizin siyasal boyutuyla devam ettiğini belirtirken, ilişkilerin en kısa zamanda düzelmesi temennisinde bulunarak şöyle konuştu :  “5 yıldan uzun süredir sektörde bulunuyoruz. İki üretim tesisimiz var, biri Hatay Dörtyol’da , diğeri de Kocaeli Dilovası’nda bulunmakta. Galvanizli yassı mamul ve boyalı yassı mamul olmak üzere iki adet ana ürünümüz mevcut. Dörtyol ve Dilovası’nda olmak üzere iki ayrı Çelik Servis Merkezlerimiz var, aynı zamanda MMK Metalürji bünyesindeki liman bölgedeki üçüncü şahıslara hizmet veren en büyük ticari liman olması özelliğini taşıyor. 
MMK İSO 500’de İlk 50’de .. 
ISO 500 listesinde ilk 50’de yer alıyoruz ve hepiniz biliyorsunuz ki, bu sektörde MMK Metalürji büyük bir şirket. Geçen sene 800 bin ton ürün satışımız oldu ve limanda 8 milyon tonluk bir yük tahliyemiz oldu.
MMK Çevreye Duyarlı Yatırımlarını Yaptı 
Çevre konularına değinecek olursak, MMK Metalürji’nin bu konuya ne kadar özen ve titizlik gösterdiği hepinizin dikkatini çekmiştir. Çevre ile ilgili bütün konulara ve kurullara gerçekten büyük bir özenle yaklaşıyoruz, kaldı ki fabrikaya girdiğiniz andan itibaren fark etmişsinizdir; çok sayıda yeşil alanımız var ve yeşillendirmeye devam ediyoruz. Senelik olarak ve çeyrek dönemsel olarak yeşillendirme faaliyetlerimizi arttırıyoruz ve geliştiriyoruz. Üretim sahamızı gezeceğiniz zaman, çevre mevzuatına ne kadar uygun ve temiz çalıştığımıza şahit olacaksınız. Atık suların depolanmasıyla ilgili ve diğer kullanılmış yağların stoklanmasıyla ilgili konulara ne kadar özenle yaklaştığımızı birazdan üretim sahamızda kendi gözlerinizle göreceksiniz.
Tabi ki burası bir fabrika ve tabi ki de üretim tonajını arttırmaya yönelik faaliyet gösteren bir fabrika fakat bizim bütün projelerimiz çevreye saygıyla başlıyor ve çevrenin korunmasıyla sürekli olarak devam etmekte. Bu hem limanla ilgili konularda hem de üretim ile ilgili konularda bu şekilde.
Türkiye-Rusya Arasındaki Krizinden Etkilenmedik !!!
Açıkça söyleyebilirim ki, Türkiye ve Rusya arasındaki krizde bizim hiçbir problemimiz olmadı. Evet siyasi anlamda sorunlar yaşanıyor olabilir fakat tamamen siyasal seviyede yaşanıyor. Halklarımız arasında herhangi bir anlaşmazlık yok. Rus halkı ne kadar dostane yaklaşıyorsa Türk halkı da aynı ölçüde dostane yaklaşıyor ve bizi bağlayan birçok şey var. Bence oluşan bu mevcut durum elbette ki iki ülkenin yararına olmuyor ve tabi ki en kısa sürede bu durumun çözümlenmesini diliyoruz.
Bütün bu dönemde hiçbir zorluk, kötü yönde hiçbir değişiklik yaşanmadı, hiçbir problemle karşılaşmadık hala da karşılaşmıyoruz ve eminim ki hiç karşılaşmayacağız.
Krizden Tüm Şirketler Kadar Etkilendik !!!
Biz Türk Şirketiyiz, Türkiye’de çalışıyoruz, Türk piyasasında çalışıyoruz bu sebeple bütün Türkiye şirketlerinin bu piyasada hissettiği eğilimleri bizlerde eşit oranda hissediyoruz. Biz Türkiye ekonomisinin ayrılmaz bir parçasıyız. Sizde Türkiye’deki mevcut durumu çok biliyorsunuz, hükümetin nasıl değiştiğini, dolar kurunun nasıl dalgalandığını kısacası Türkiye’deki diğer bütün şirketlerin yaşadığı durumu bizde yaşıyoruz. Ama genel anlamda şunu söyleyebiliriz ki, biz kendimizden eminiz, güçlüyüz, planlarımız hedeflerimiz uyuyor, oluşan zorlukları aşıyoruz.”
mmk1.jpg" style="width: 728px; height: 325px;" />
 
 
Çevreci MMK Metalurji 2016 Hedeflerine Koşuyor ..  videosunu izlemek için tıklayın.
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet