Skip Navigation Links

İş Güvenliği Paneline HBB Ev Sahipliği Yapacak..

HBB ve Türkiye Belediyeler Birliği’nin iş birliği ile organize edilen “İş Sağlığı Güvenliği” paneli Hatay' da Yapılacak.

İş Güvenliği Paneline HBB Ev Sahipliği Yapacak..

Gündem   A+a-

Kamu kuruluşlarının katılımıyla gerçekleşecek olan panelde, İstanbul Üniversitesi(İÜ) Hukuk Fakültesi Öğretim Üyesi, Prof. Dr. Ömer Ekmekçi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenliği Müdür Yardımcısı Dr. Nurullah Yücel ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB) İş Güvenliği Uzmanı Semih Kumaş’ın iş güvenliği  konusunda bilgilerin paylaşılacağı panelde, kamu kurumlarında iş sağlığı ve güvenliği, iş sağlığı ve güvenliği kurulları, acil durum planlarının hazırlanması ve risk değerlendirmeleri konuları hakkında bilgilendirmeler yapılacak.
GERÇEKLEŞECEK PANEL, ÇALIŞANLARIN İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ AÇISINDAN ÖNEM TAŞIYOR
Panelde, uzmanlar tarafından  Kamu Kurumlarında İş Sağlığı ve Güvenliğinde Eğitim Modülleri , Kazılarda İş Sağlığı ve Güvenliği, ayrıca İş Güvenliği Uzmanlarının görev ve yetkileri konuları hakkında bilgilendirmeler yapılarken, çalışanların can güvenliğinin sağlanması hususu ön planda tutulacaktır.
HBB YETKİLİLERİ, PANELE TÜM KAMU KURULUŞLARINI DAVET ETTİ
Yetkililer, Hatay Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan ve katılımcıların“ Kamu Kurumlarına İş Sağlığı ve Güvenliği ” hakkında bilgilendirmede bulunacağı bu önemli organizasyona tüm kamu kuruluşlarının davetli olduğunu kaydetti. 
 
 
Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet