Skip Navigation Links
Enerjisa-Toroslar

Sigortacılardan Kaymakama Ziyaret

İskenderun Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı Yasin Keleş ve yönetim kurulu üyeleri Sigortacılar Haftası dolayısıyla İskenderun

Sigortacılardan Kaymakama Ziyaret

Gündem   A+a-

İskenderun Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı Yasin Keleş ve yönetim kurulu üyeleri Sigortacılar Haftası dolayısıyla İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit’i makamında ziyaret ettiler.

Geçtiğimiz günlerde Genel Kurulun yaptıktan sonra çalışmalara başlayan Dernek yönetimi İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyğit’e ziyarete nezaket ziyaretinde bulundular. Kaymakam Özyiğit Başkan Yasin Keleş ve yönetim kurulu üyelerini kapıda karşılayarak, yeni yönetime yeni görevlerinde başarılar diledi. İskenderun Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı Yasin Keleş ziyarette derneğin çalışmaları hakkında Kaymakam Özyiğit’e bilgiler vererek, “Dernek olarak amacımız sigorta acentelerini bir çatı altında toplamaktır. Sigorta konusu her zaman için hayati önem taşıyan insanların geleceğinde güvence teşkil eden önemli bir konudur. Bizler de bu konuda hassas hareket ederek çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” Dedi.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş