Skip Navigation Links

Bu Hilton Başa Bela Oldu!!!

Hilton Otel projesini ÇED göndermeden imzalayan Mimarlar Odası İskenderun Temsilcilik Başkanı Koray Tanın görevden alındı.

Gündem   A+a-

Hilton Otel projesini ÇED göndermeden imzalayan Mimarlar Odası İskenderun Temsilcilik Başkanı Koray Tanın görevden alındı. Kamuoyunu ve meslek odalarını da ikiye bölen Hilton davasında gelinen nokta, kent menfaatleri doğrultusunda mücadele edenlere diyet ödetiyor. Hilton tartışmaları arasında şok eden karar TMMOB MYK’dan geldi ve Koray Tanın görevden alındı.
Bu Hilton Başa Bela Oldu!!!
Zelluh Ailesi’nin uzun yıllardır mücadelesini verdikleri İskenderun Hilton, kamuoyunu, gazetecileri ve mimarları ikiye böldü.
Beş Yıldızlı İskenderun Hilton Otel’in yapılması taraftarı olan gazeteciler ve mimarlar ile karşı olanların arasındaki tartışmalar büyürken, Mimarlar Odası İskenderun Temsilcilik Başkanı Koray Tanın, otel projesini Çevre Etki Değerlendirme (ÇED)’e göndermeden imzaladığı gerekçesiyle TMMOB MYK tarafından görevden alındı.
İskenderun’un acil ihtiyaçları ve menfaatleri konusunda duyarlılık göstererek projeyi kamu yararı doğrultusunda imzalayan Mimar Koray Tanın’ın görevden alınmasına kamuoyundan tepkiler sürüyor.

Şimdi ise gözler Hilton Projesi’nin sahibi Zelluh ailesine çevrildi. Zelluh ailesi, Hilton konusunda uzun süredir süren tartışmaların ortasında sessizliklerini koruyorlardı.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet