Skip Navigation Links

Büyükşehir Belediye İskenderun :4 İlk Kurşun:1

(A )Grubunda İlk Adım Spor 7 Puan ile, (B) Grubunda da Gazeteciler Cemiyeti 9 Puan ile Lider durumda..

Büyükşehir Belediye İskenderun :4   İlk Kurşun:1

Spor   A+a-

Hatay Büyük Şehir Belediyesi tarafından organize edilen 32. Erhan Aksay Futbol Turnuvası Körfez Grubunda hafta sonunda yapılan karşılaşmalarla devam edildi. İskenderun 5 Temmuz dış sahasında yapılan karşılaşmada Hatay Büyük Şehir Belediye İskenderun takımı Dörtyol İlk Kurşun Spor'u 4-1 mağlup etti. Onur Parlak, Samet Arsak ile Tunahan Öztürk'ün yönettiği karşılaşmada Hatay Büyük Şehir Belediye İskenderun takımını galibiyete taşıyan golleri Halil İbrahim Karakuş (2),Abdullah Demirci ile Selami Arpaçayır atarken, Terim İrfan Öztürk oynadığı güzel futboluyla dikkatleri üzerine çekti. Dörtyol İlk Kurşun'un tek golünü Hakan Şimşek attı.
Günün diğer karşılaşmalarında alınan sonuçlar şöyle.
Dörtyol İlçe Tarım Müdürlüğü 4 Karaağaç Spor 2,
İlk Adım Spor 4 Palmiye Hastahanesi 4,
Arsuz Belediyesi 4 - Fil Flitre 1..
Erhan Aksay Futbol Turnuvasi Körfez Grubu (A) Grubunda İlk Adım Spor 7 Puan ile lider, 7 Puanlı Büyük Şehir Belediye İskenderun gol averajıyla ikinci, 6 Puan ile Arsuz Belediye Spor da üçüncü sırada.
(B) Grubunda İskenderun Gazeteciler Cemiyeti 9 puan ile lider, 6 Puan ile Asaş Spor ikinci, 5 puan ile Meydan Mahallesi Yardımlaşma derneği de 5 puan ile üçüncü sırada bulunuyor.

Adınız
:
Mail
:
Mesajınız
:
Bu içeriğe ilk siz yorum yapın!
ramazan bayrami 
son gelişmeler
öne çıkanlar
deneme bonusu güncel giriş supertotobet